Shilpa Shetty zwanger?

Shilpa Shetty is zwanger, tenminste als we de laatste geruchten mogen geloven. De actrice is gezien bij verschillende klinieken in de stad.

Als dit nieuw waar blijkt te zijn dan hebben Raj Kundra en Shilpa Shetty naast de geweldige overwinningen van de Rajasthan Royals nog een reden om te juichen.

Droom komt uit
Shetty droomt al heel lang van een gezinnetje. In een interview uit 2009 vertelt de actrice zelfs dat ze wanhopig is. “Ik wil het liefst twee kinderen. Ik ben enorm wanhopig om een gezin te stichten. Ik houd gewoon erg veel van kinderen. En we hebben overigens al een mooie kant en klare kinderkamer in ons nieuwe huis.” En dit was nog voordat ze was getrouwd.

Nou, het lijkt erop dat haar droom nu eindelijk werkelijkheid wordt. Volgens de geruchten zijn alleen naaste familieleden en vrienden op de hoogte van het nieuws. Shetty en Kundra willen echter nog geen officiƫle aankondiging maken voordat het eerste trimester voorbij is.

Kundra en Shetty stapte op 22 november 2009 in het huwelijksbootje. Dit is voor Shetty de eerste keer is dat zij moeder wordt. Kundra weet al wat het is om een ouder te zijn. De ondernemer heeft namelijk een dochter, Deleena(4 jaar), uit zijn eerste huwelijk.

Het is dus nog even wachten op een reactie van de actrice zelf….

Houd Bollywood Blog dus nauwlettend in de gaten voor het laatste nieuws.

Lees ook:Shilpa Shetty bevestigt zwangerschap
Lees ook:Huwelijk van Shilpa Shetty en Raj Kundra op 22 november
Lees ook:Shilpa Shetty bevallen van een jongen!
Lees ook:Introducing Viaan Raj Kundra
Lees ook:Exclusieve foto’s huwelijk Shilpa Shetty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.