Het is een meisje voor Lara en Mahesh

Lara Dutta en Mahesh Bhupathi zijn op vrijdagmiddag de trotse ouders geworden van een meisje. Dit maakte de blije vader bekend via zijn Twitter-account. “Het is een meisje!!! @DuttaLara. Ik hou van je.”

Het kleine wonder werd rond 15:30 uur geboren in het Lilavati Hospital in Mumbai. Zowel moeder als dochter maken het goed.

Keizersnede
Het kind is ter wereld gekomen via een keizersnede. Dat zegt gynaecoloog Kiran Coelho in een interview. “Lara werd donderdagavond in het ziekenhuis opgenomen nadat ze hevige weeën ervoer. Een natuurlijke bevalling bleek echter moeilijker dan verwacht en om verdere complicaties te voorkomen is gekozen voor een keizersnede. Het meisje weegt 3,5 kilo en is prachtig.”

Bhupathi, die momenteel in het buitenland is vanwege zijn deelname aan de US Open, kan niet wachten om zo snel mogelijk naar huis te gaan en zijn kleine meisje welkom te heten.

Hoe gaat ze heten?
De brandende vraag is natuurlijk of het koppel al een naam heeft voor de kleine? Of denk je dat ze de naam net zo lang geheim zullen houden als de Bachchans?

Lees ook:Lara Dutta verloofd met Mahesh Bhupathi
Lees ook:Lara Dutta en Mahesh Bhupathi getrouwd
Lees ook:Heeft Beti B eindelijk een naam?
Lees ook:Lara Dutta en Mahesh Bhupathi trouwen in februari 2011
Lees ook:Big B bevestigt naam kleindochter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.