Weekspecial: Ranbir Kapoor over de vrouwen in zijn leven

ranbir sonam kapoorWanneer hij verschijnt worden meisjes en vrouwen helemaal gek. We hebben het over niemand minder dan Ranbir Kapoor. De jongste Kapoortelg is de meest begeerde vrijgezel van dit moment. Zijn carrière is nu het belangrijkste in zijn leven, maar hij geeft aan wel een echte ‘ladies man’ te zijn.

Vandaag vertelt Kapoor over zijn allereerste ‘on-screen vriendin’: Sonam Kapoor.


Door Shaya Bhattoe

De twee acteurs kennen elkaar al hun hele leven en werkten zelfs samen achter de schermen van Sanjay Leela Bhansali’s film Black. Bhansali vond het duo perfect voor zijn volgende film. Zo gezegd, zo gedaan. In 2007 maakten ze samen hun acteerdebuut in de film Saawariya, tevens geregisseerd door Sanjay Leela Bhansali. De film is weliswaar niet in de smaak gevallen bij het grote publiek, maar de twee hoofdrolspelers staan nog altijd in de spotlight.

Kapoor vindt Sonam eigenlijk een betere actrice in het echte leven dan op het witte doek. “Ze is een erg talentvolle actrice, maar ze is 500 keer beter achter de schermen.” Volgens Kapoor is het werkelijk ongelooflijk hoe ze dat voor elkaar krijgt.  ”Ze doet het altijd met een soort kinderlijke onschuld zodat het heel charmant en lief overkomt.”

Hij voegt eraan toe dat Sonam continue op zoek is naar de aandacht van haar ouders en vrienden. “Ze is een dramaqueen, maar wel een hele schattige.”

Op donderdag spreekt Ranbir Kapoor over zijn ex-vriendin Deepika Padukone.

Lees ook:Zoon Anil Kapoor gaat Anurag Kashyap assisteren
Lees ook:Video: The Making of Pinga (Bajirao Mastani)
Lees ook:Trailer: Ramleela (15 november 2013)
Lees ook:EXCLUSIEF! Recensie: Ram-Leela (15 november 2013)
Lees ook:First Look: Ram Leela (29 november 2013)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.