Weekspecial: Ranbir Kapoor over de vrouwen in zijn leven

ranbir bipashaWanneer hij verschijnt worden meisjes en vrouwen helemaal gek. We hebben het over niemand minder dan Ranbir Kapoor. De jongste Kapoortelg is de meest begeerde vrijgezel van dit moment.

Zijn carrière is nu het belangrijkste in zijn leven, maar hij geeft aan wel een echte ‘ladies man’ te zijn. 

We sluiten deze weekspecial af met Ranbir Kapoor die alleen maar goede dingen te zeggen heeft over zijn vrouwelijke collega’s Konkona Sen Sharma en Bipasha Basu.


Door Shaya Bhattoe

Bipasha Basu en Ranbir Kapoor werkte samen in de film Bachna Ae Haseeno.  Kapoor vertelt dat Basu één van de aardigste personen is die hij kent. “Ze is zo’n persoon die altijd klaar staat voor de mensen waar zij van houdt en positieve energie overbrengt aan die mensen. En omdat zij iemand is die veel geeft zal zij altijd gelukkig zijn.”

Konkona Sen Sharma
Kapoor en Sharma waren samen te zien in de hit Wake Up Sid. Er was veel kritiek op dit nieuwe paar, maar het uiteindelijke resultaat was dat de ‘jodi’ in de film elkaar erg goed aanvoelden.Wanneer mensen Konkona Sen Sharma zien denken ze al gauw dat zij serieus type is, maar ze is totaal het tegenovergestelde. “Ze is niet zo serieus als mensen denken. Ze houdt van alle dingen waar andere meiden ook van houden zoals roddelen en een gezellige tijd hebben. Ze houdt ervan om mensen te ontmoeten. En ik kan je wel vertellen waar ze niet van houdt: oppervlakkige mensen”, aldus Ranbir Kapoor.

Lees ook:Actrices uit Bollywood – Konkona Sen Sharma
Lees ook:Trailer: Jodi Breakers (24 februari 2012)
Lees ook:Konkona Sen Sharma en Ranvir Shorey kondigen scheiding aan op Twitter
Lees ook:John en Anushka hebben de ‘Beste Bodies’
Lees ook:Konkona bevallen van een jongen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.