Manoj Bajpai is trotse vader van een dochter

Op 23 februari waren Manoj Bajpai en zijn vrouw Shabana vijf jaar getrouwd, maar het echtpaar had nog een extra reden om een feestje te vieren. Op dezelfde dag werden zij namelijk de trotse ouders van een meisje.

Bajpai was druk bezig met de opnames van Prakash Jha’s film Aarakshan in Bhopal, maar haaste zich zo spoedig mogelijk naar Mumbai om zijn bundel van vreugde ontvangen.

Het meisje heet Ava Nayla Bajpai. De acteur had twee namen in zijn hoofd voor zijn dochter, hetzij Ava (vogel) of Nayla (een goed begin). Echter, zijn vrouw Shabana vond beide namen erg mooi en dus besloten ze deze allebei te behouden. “We hebben altijd een dochter gewild, maar kozen er expres voor om geen geslachtsbepalingstest te doen. Dus deze dame kwam als een aangename verrassing. 

De baby werd geboren in een priveverpleeghuis in Santa Cruz. Bajpai geeft toe dat het gevoel om ouder te zijn een mix is van enthousiasme en zenuwen die door je lijf gieren.  “Ze is zo klein.”

Bajpai geheimpje
Manoj Bajpai is altijd een privépersoon geweest en houdt zijn privéleven dan ook liever uit de schijnwerpers. Het verhaal van de geboorte van zijn dochter kwam pas naar buiten toen een journalist Bajpai tegenkwam in een babywinkel. Dit moest natuurlijk tot op de bodem uitgezocht worden. Bajpai zegt: “Ik ben erg gesteld op mijn privéleven en dat is waarom wij het nieuws niet naar buiten hebben gebracht. Dit is ook de reden waarom mijn vrouw niet in een groot ziekenhuis is bevallen, maar in een privékliniek. Dit was ons moment en daar wilden wij van genieten.”

Bollywood Blog feliciteert de trotse ouders van harte.

Lees ook:Fardeen Khan is vader geworden
Lees ook:Sanjay Dutt is vader geworden van een tweeling!
Lees ook:Big B strijdt voor gelijke rechten voor mannen en vrouwen
Lees ook:Akshay Kumar en Twinkle Khanna trotse ouders van een dochter
Lees ook:Introducing Imara Malik Khan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.