Salman Khan wil wereldrecord t-shirts scheuren verbeteren

Acteur Salman Khan wil het wereldrecord t-shirts van het lijf scheuren verbeteren. En de recordpoging is te zien op 18 maart in het programma The Guinness World Records - Ab India Todega.

Khan staat in India bekend om zijn gespierde lichaam. In zijn films kwamen regelmatig scenes voor waarin te zien was hoe de acteur uit zijn shirt scheurde. Het volstaat te zeggen dat de acteur genoeg geoefend heeft.

Het wereldrecord t-shirts scheuren staat momenteel op 14 en dat betekent dat Khan binnen één minuut 15 t-shirts van zijn lijf zal moeten scheuren. ”Salman presenteerde Bigg Boss 4 voor hetzelfde kanaal en de zender is erop gebrand om hem ook in deze show iets te laten doen. Wanneer de opnames plaatsvinden is nog niet bekend”, aldus een productiemedewerker.

Het tv-programma The Guinness World Records - Ab India Todega gaat op 18 maart van start en wordt gepresenteerd door Preity Zinta die de Dabangg acteur hiertoe heeft aangezet. Als Zinta het voor het zeggen zou hebben zou ze ook Hrithik Roshan heeft uitgedaagd om het wereldrecord dansen te verbreken. Wie weet, misschien zien we hem ook een keer voorbij dansen.

Lees ook:Guinness Book of Records zoekt Sonu Nigam
Lees ook:Munni Badnaam Hui in Guinness Book of World Records
Lees ook:Vishal Malhotra en zijn ‘ondeugende’ t-shirts
Lees ook:Bollywood Jaaroverzicht 2011: Januari t/m Maart
Lees ook:First Look: Ishkq in Paris (21 september 2012)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.