Salman’s gevecht tegen piraterij

Salman Khan gaat het gevecht tegen piraterij aan. “Maak Ready de grootste flop”, dat zei Salman Khan in een recent interview, vooruitlopend op de release van deze langverwachte film welke vandaag in de bioscoop verschijnt. Hij hoopt hiermee de ‘piraten’ failliet te kunnen laten gaan.

Piraterij beperkt zich niet tot films
Khan is de piraterij zat en wil dit zo snel mogelijk stop zetten. Dit gevecht beperkt zich echter niet alleen tot zijn films, maar ook de merchandise van zijn NGO Being Human.

De t-shirts van Being Human zijn ontzettend populair en de officiële merchandise heeft te lijden onder de uitmuntende verkoop van de namaakgoederen.

De acteur is zeer teleurgesteld dat mensen eigenlijk liever de goedkope imitatie kopen en deze “piraten” rijk maken terwijl dat geld eigenlijk naar zijn liefdadigheidsinstelling moet gaan.

Onmenselijk!
“Er zijn namaakproducten van Being Human op de markt. Mensen verkopen het en jullie kopen het. Onmenselijk! Deze vorm van piraterij moet stoppen. Jullie kunnen dat doen, door het spul niet meer te kopen.”

De acteur drong erop aan om ook geen illegale cd’s of dvd’s van zijn komende film Ready te kopen. “Maak Ready en elke andere film de grootste flop voor deze mensen. Laat ze failliet gaan.”

Nu hopen dat deze uitspraak ook werkelijk een wonder verricht.

Ready draait vanaf vandaag ook in de Nederlandse bioscopen.

Lees ook:UTV in strijd tegen piraterij
Lees ook:Salman Khan’s Ready in Pathé
Lees ook:Salman Khan creëerde zijn eigen handelsmerk
Lees ook:‘Piraterij ondersteunt terrorisme’
Lees ook:SRK introduceert geanimeerde G.One op Twitter

2 reacties op “Salman’s gevecht tegen piraterij

  1. Lauren

    it’s all about the money.. ik snap wel dat hij het niet leuk vind dat zijn films zo geen winst maken. Hij heeft zijn energie en tijd erin gestopt. Maar die ”piraten” doen het echt niet omdat ze Salman niet mogen. Het enige wat ze willen is geld verdienen, netzoals tegenwoordig bijna iedereen dat wilt. En met de technologie van tegenwooordig zullen mensen echt niet denken van laat ik een film van 10euro kopen terwijl ze het in een andere winkel voor 2.50 kunnen krijgen ..

      /   Beantwoorden  / 
  2. Lauren

    En deze man heeft miljoenen, waarom geeft hij niet zelf heel veel geld aan NGO Being Human? Waarom moeten mensen die het al moeilijk hebben met geld voor hem geld gaan besteden, terwijl hij in het geld zwemt?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.