Arjun Kapoor ontdekt via Facebook

Inmiddels weet iedereen dat debutant Arjun Kapoor, die de hoofdrol speelt in de film Ishaqzaade, de zoon is van producent Boney Kapoor en de neef van Sonam Kapoor.

Maar terwijl de meeste kinderen van bekende namen in Bollywood hun debuutfilms krijgen vanwege hun achtergrond of gewoon op basis van je achternaam, als je een Kapoor bent, had deze Kapoor echter een ander verhaal te vertellen.

Facebook

De casting director van Ishaqzaade kwam Arjun Kapoor namelijk tegen op de sociale netwerksite Facebook.

“De casting director van Yash Raj Films, Shanoo Sharma, kwam het profiel van Arjun tegen op Facebook en stuurde hem een berichtje. Op dat moment wist niemand dat hij de zoon van Boney Kapoor was. Nadat ze Arjun hadden ontmoet, wisten ze ook zeker dat ze niemand anders wilden hebben voor deze rol.”

Van Facebook tot aan trending topic op Twitter, deze Kapoor heeft in ieder geval een sterke binding met sociale netwerksites.

Ishaqzaade staat gepland voor een release op 11 mei.

Lees ook:Exclusieve trailer: Aafaton Ke Parinde (Ishaqzaade)
Lees ook:Yash Raj Films’ Ishaqzaade
Lees ook:Exclusieve trailer: Ishaqzaade (18 mei 2012)
Lees ook:Zoon Boney Kapoor onder contract bij Yash Raj Films
Lees ook:Video: Mona Kapoor overleden

2 reacties op “Arjun Kapoor ontdekt via Facebook

  1. sahira

    Onzin, hij is de zoon van Boney Kapoor, werkte voor Salman Khan, en hy zei dat hy talent in Arjun zag. Daardoor ging Arjun trainen. Check zn recente interviews maar. Verzonnen verhaal voor publiciteit, net als Katrina Kaif. Die eigenlijk Turqoutte heet van haar achternaam, Kaif kreeg ze van de producer van haar eerste film Boom! Omdat Turquoutte een te moeilyk achternaam was. sorry hoor!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Charla

      Dat hij de zoon is van Boney Kapoor, weten veel mensen nu. Maar een groot deel van de wereld (inclusief mensen binnen de industrie) had deze jongen eigenlijk nog nooit gezien. Hij heeft zijn vader inderdaad geassisteerd bij verschillende producties en via zijn vader heeft hij Salman Khan leren kennen. Dat klopt! Maar hij heeft nooit voor Salman Khan gewerkt. Salman zag talent in hem, vond hem te dik en heeft hem geholpen om af te vallen op een juiste manier. Maar het aanbod voor zijn auditie voor YRF is echter via FB verlopen, aangezien hij op hun FB werd gespot.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.