Jackie Shroff in Dhoom 3

Acteur Jackie Shroff, die al enige tijd van de radar is verdwenen, maakt zijn comeback met Aditya Chopra’s productie Dhoom 3.

Hierin is hij te zien naast Abhishek Bachchan, Uday Chopra, Aamir Khan en Katrina Kaif.  De acteur is erg blij met deze uitdagende rol, maar wil er nog niets over vertellen.

Dhoom 3
“Alles wat ik kan en mag zeggen is dat ik inderdaad deel uit maak van Dhoom 3. Over een week krijg ik te horen wanneer ik aanwezig moet zijn voor de opnames”, aldus Shroff. De acteur is al begonnen met de voorbereidingen. “Ik weet wat mijn rol eist en ben bezig met de voorbereidingen,” zegt hij zonder verder in detail te treden.

Enthousiast
Hij voegt toe dat hij blij is om weer deel uit te mogen maken van de Yash Raj familie. “Het is alweer een tijdje geleden dat ik te zien was in een Yash Raj productie (Aaina – 1993). Het is altijd een groot genoegen om met hen te werken. Ze maken fantastische films in alle mogelijke genres. Ik ben zeer blij dat ik opnieuw met ze mag samenwerken en deel uit mag maken van deze film.”

Dit is de eerste keer dat Shroff samen met Uday Chopra in een film te zien zal zijn. De 52-jarige acteur werkte eerder samen met Aamir in Ram Gopal Varma’s ‘Rangeela‘ (1995) , met Abhishek in ‘Refugee‘ (2000) en ‘Bas Itna Sa Khwaab Hai‘ (2001) en met Katrina Kaif in Boom (2003).

Dhoom 3, geregisseerd door Victor Acharya en geproduceerd door Aditya Chopra, staat gepland voor een release in 2013.

De ‘Dhoom’ serie draait om achtervolgingen, knappe dieven en gedurfde diefstallen. Na het succes van ‘Dhoom’ (2004) en ‘Dhoom 2′ (2006) is er veel nieuwsgierigheid naar het derde deel.

Lees ook:EXCLUSIEF! Logo Dhoom: 3 onthuld
Lees ook:Dhoom:3 Teaser Trailer
Lees ook:Aamir is de schurk in Dhoom: 3
Lees ook:Geen vertraging voor Dhoom 3
Lees ook:Video: Dhoom:3 Motion Poster (Kerst 2013)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.