Eerste trailer van Yash Chopra’s film verschijnt morgen

Opwinding, enthousiasme en nervositeit…Zo kunnen we de Shah Rukh Khan fans vandaag het beste omschrijven. Waarom? De eerste trailer van zijn nieuwe film komt morgen uit!

#SRKSNEXT
Bijna een jaar na de release van Don 2, kunnen zijn fans hem weer op het witte doek bewonderen. Op Twitter kunnen fans hun enthousiasme niet uitdrukken.

Er werd zelfs de volgende hashtag #SRKSNEXT in het leven geroepen om de opwinding te tonen. Het was verbazingwekkend om te zien hoe snel een film zonder titel een trending topic werd op de sociale netwerksite.

De eerste beelden van Yash Chopra’s film, met in de hoofdrollen Shah Rukh Khan, Katrina Kaif en Anushka Sharma, worden onthuld met Kabir Khan’s film Ek Tha Tiger. De trailer heeft een lengte van 90 seconden en wordt gelijktijdig op het YouTube kanaal van YRF gestreamd (al zijn er sterke geruchten dat dit wellicht eerder kan gebeuren).

Primeurs
Chopra’s film is een van de meest verwachte films van het jaar en een unieke met veel primeurs. De regisseur werkt namelijk voor het eerst in de rol van regisseur samen met de twee hoofdrolspeelsters, Kaif en Sharma. De soundtrack van de film is gecomponeerd door niemand minder dan de Indiase Mozart, Oscarwinnaar A.R. Rahman op teksten van Gulzar. Ook zij werkten nooit eerder met Chopra als regisseur.

Controverses
Er is de afgelopen maanden veel geschreven en gezegd over deze film. De controverse die is ontstaan over de titel,  video’s van de opnames (ondanks strenge beveiliging) die op YouTube werden geplaatst, YRF dat gefrustreerd raakte van de media die de film diverse titels meegaf, de rollen van de dames en de heer…

Alles komt morgen tot een eind, wanneer we de eerste beelden op het witte doek en het internet kunnen aanschouwen.

Lees ook:Shah Rukh Khan en Priyanka Chopra presenteren de Zee Cine Awards
Lees ook:Exclusief! First Look: Yash Chopra maakt filmtitel bekend
Lees ook:Priyanka Chopra, nu ook te vinden op YouTube
Lees ook:EXCLUSIEF!! Trailer van Jab Tak Hai Jaan
Lees ook:Exclusief! De trailer van English Vinglish (5 oktober 2012)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.