Ranveer Singh promoot Durex condooms

RanveerSinghDurexDe afgelopen jaren zijn veel acteurs uit Bollywood gevraagd of ze ervoor open staan om te verschijnen in een reclamespot voor het condoommerk Durex.

De meeste van hen zeiden dat ze het een goed idee vinden om veilig vrijen te promoten en dit graag zouden doen maar er te verlegen voor zijn.

Acteur Ranveer Singh nam het aanbod direct aan.

Hoewel de 28-jarige acteur eerder weigerde om producten te promoten, kon hij geen nee zeggen toen Durex met dit aanbod kwam. Het condoommerk is ervan overtuigd dat het imago van ‘cool dude’ wonderen zal doen voor het merk. Zijn persoonlijkheid en uitstraling passen bij het merk.

Ontmaagd
“Als acteur en individu ben ik geneigd om mijzelf te vernieuwen door risico’s te nemen en de standaard te doorbreken. Ik ben altijd op zoek naar iets unieks…iets waarmee ik mij kan onderscheiden van de rest. In de afgelopen drie en een half jaar heb ik diverse verleidelijke aanbiedingen om producten te promoten afgewezen.  Ik ben nu eindelijk ‘ontmaagd’ door het juiste product. Ik ben er klaar voor met ‘s werelds toonaangevende merk in Seksueel Welzijn – Durex.”

Bewustzijn
“Seks is nog altijd een taboo in dit land en met mijn associatie met Durex hoop ik meer bewustzijn te creëren en veilig vrijen te promoten terwijl je plezier hebt. Na een intensieve brainstormsessie hebben Durex en ik samen een creatieve campagne bedacht. Daar zullen jullie nog even op moeten wachten, maar hij komt eraan.”

Singh treedt nu toe tot de exclusieve lijst van beroemdheden wereldwijd, als Ke$ha, Prince, U2, 50 Cent en Daft Punk, die het gebruik van condooms promoten.

Lees ook:Ranveer Singh in Durex Commercial
Lees ook:Video: Bollywood en Wereld Aids Dag
Lees ook:Column: Taboes doorbreken middels entertainment
Lees ook:Seks voor het huwelijk onacceptabel?
Lees ook:SRK wordt een merk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.