“Ik wil niet dat Abram deel gaat uitmaken van dit circus”

srk19may“Abram is niet bedoeld voor de flitsers. Ik wil niet dat hij deel gaat uit maken van dit circus dat bij mijn leven hoort”, dat zegt acteur Shah Rukh Khan over het leven zijn jongste zoon.

Abram, geboren door middel van draagmoederschap, kwam vorig jaar mei na 34 weken al op de wereld. Het derde kind van de 48-jarige acteur wordt beschermd wanneer het gaat om de media.

De manier waarop de media omgaat met acteurs is het afgelopen decennia erg veranderd. Ze verschuilen zich in de bosjes, achtervolgen hun auto’s en reizen ze achterna. Het is niet meer dan logisch dat Khan zijn jongste in bescherming neemt.

“Hij is mijn baby en niet van iemand anders. Wanneer ik je toestemming geef om bij mij thuis te komen dan kun je hem zien. Anders niet. Dit leven hoort bij mij. Al het goede, slechte en vreemde maakt deel uit van mijn leven en niet van mijn kinderen.”

“Abram is nog klein. Ik beslis wanneer het publiek hem te zien krijgt. Het is mijn baby, mijn leven. Ik voel mij zeer ongemakkelijk wanneer mensen mij vertellen wat ik wel of niet moet doen. Ik zal doen wat ik goed acht.”

Khan voelt zich gezegend om zo’n mooi kind hebben.

“Hij is heel lief en mooi om naar te kijken. Hij is een geweldig kind. Hij brengt veel geluk. Het is geweldig leuk om bij hem te zijn. Iedereen wil bij hem zijn. Er zit zoveel onschuld en liefde in de baby. Iedereen vindt hem erg lief.”

Lees ook:Ik bid niet voor een jongen: Kajol
Lees ook:Shah Rukh Khan voor derde keer vader
Lees ook:Introducing Imara Malik Khan
Lees ook:Veena Malik bevallen van een zoon
Lees ook:Choreograaf Ganesh Hegde trotse vader van een zoon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.