Weekspecial: Bollywood Badshahs: Ajay, Saif en Akshay

Het grote Bollywoodpubliek en Bollywood zelf kan maar geen genoeg krijgen van de oude garde van 40-plus acteurs – Shah Rukh Khan, Salman Khan, Aamir Khan en Ajay Devgn.

In de jaren ’90 behoorden zij tot de top en nu twintig jaar later …hebben zij nog steeds de touwtjes in handen. Zij krijgen ook vandaag de dag nog de beste films, fantastische rollen, hoogste salarissen en natuurlijk maximale media-aandacht.

Vandaag kijken we naar  het succes van Ajay Devgn, Saif Ali Khan en Akshay Kumar.


Ajay Devgn

De 42-jarige Devgn, bekend om zijn intense rollen, scoorde goed bij de box office met de onderwereld drama Once Upon A Time In Mumbaai en de komedie Golmaal 3 van vorig jaar. Devgn was in 2010 de enige acteur die dat jaar vier hits op zijn naam mocht schrijven.

Zijn recente film Singham is een hardcore actiefilm en een succes bij het publiek. Dit jaar kunnen we nog uitkijken naar de komedie Rascals en de actiethriller Tezz.

Saif Ali Khan
Saif, die op 16 augustus 41 jaar werd, is de laatste jaren druk aan het experimenteren met zijn rollen: Race, Love aaj Kal en Kurbaan om er maar een paar te noemen. Hierdoor is hij uitgegroeid tot een van de beste acteurs van deze tijd. Chhote Nawab is nu te zien in een serieuze rol als Dalit onderwijzer in Aarakshan. En later dit jaar is hij te zien in zijn eigen productie, de actiethriller Agent Vinod.

Akshay Kumar
De laatste jaren is de original stuntman Akshay Kumar voornamelijk te zien in komediefilms.  2010 bleek geen succesvol jaar te zijn voor de 44-jarige, met maar een hit: Sajid Khan’s Housefull, ondanks een aantal andere films zoals Khatta Meetha, Action Replayy en Tees Maar Khan. De depressie in zijn carrière werd dit jaar voortgezet met de niet zosuccesvolle films als Patiala House en Thank You, maar dit heeft geen invloed op Kumar’s sterrenstatus.

Binnenkort is hij terug in actie met Desi Boyz, Joker, Housefull 2 en de actiefilm Rowdy Rathore. En op 30 september verschijnt zijn Indo-Canadese productie Breakaway.

Anil Kapoor en Sanjay Dutt
En dan zijn er ook nog de 51-jarigen Anil Kapoor en Sanjay Dutt die er nog altijd in slagen om het publiek te enthousiasmeren, wat er ook gebeurt. Dutt boekte onlangs succes met zijn rol in Double Dhamaal,  terwijl Kapoor zich opmaakt voor een carriere buiten India met een prestigieus project als Mission: Impossible – Ghost Protocol.

Voor zover Bollywood gaat, zijn deze sterren tijdloos.

Lees ook:Weekspecial: Bollywood Badshahs
Lees ook:Exclusieve trailer: Son of Sardaar (13 november 2012)
Lees ook:Trailer: Shivaay (28 oktober 2016)
Lees ook:Weekspecial: Bollywood Badshahs: De drie Khans
Lees ook:Release datum Bollywood film Shivaay bekend

0 reacties op “Weekspecial: Bollywood Badshahs: Ajay, Saif en Akshay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.