Video: Thug Le (Ladies vs Ricky Bahl)

In 2010 verscheen op 10 december Maneesh Sharma’s debuut getiteld Band Baaja Baaraat, met in de hoofdrollen Ranveer Singh en Anushka Sharma.

En nu een jaar later kun je op 9 december 2011 opnieuw genieten van dit duo en ditmaal in Maneesh Sharma’s tweede film Ladies vs Ricky Bahl.

Verhaallijn
Dimple Chaddha (Parineeti Chopra) is een brutaal 19-jarig meisje. Ze wordt verliefd op fitness-instructeur Sunny Singh. Raina Parulekar (Dipannita Sharma) is een zelfstandige en succesvolle 28-jarige vrouw uit Mumbai en doet zaken met een kunsthandelaar genaamd Deven Shah. Saira Rashid (Aditi Sharma) is een 24-jarige weduwe uit Lucknow en maakt kennis met een nieuwe vriend, de verlegen Iqbal Khan.

Drie zeer verschillende vrouwen worden elk door deze drie mannen voor een hoop geld bedrogen. Het probleem is echter dat het hier eigenlijk maar een man gaat – Ricky Bahl (Ranveer Singh), een vriendelijke en charmante bedrieger, die alleen maar op geld uit is.

Een toevallige ontmoeting brengt deze drie vrouwen bij elkaar. Ze beloven plechtig om Ricky Bahl terug te pakken om zo hun geld terug te krijgen. Het enige wat ze nodig hebben is een goed plan. En hier begint het spel voor Ishika Desai (Anushka Sharma), een jong en ambitieus meisje die met haar slimme ideeën ooit de top hoopt te bereiken.

Een woedend trio, een bedrieger en een meisje dat uit is op avontuur. Let the game begin!

Lees ook:Exclusieve video: Aadat Se Majboor (Ladies vs Ricky Bahl)
Lees ook:Exclusieve trailer: Ladies vs Ricky Bahl (9 december 2011)
Lees ook:Nichtje Priyanka Chopra debuteert in Yash Raj productie
Lees ook:Win een CD van Ladies vs Ricky Bahl
Lees ook:The Making of Ainvayi Ainvayi (Band Baaja Baaraat)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.