Nichtje Priyanka Chopra debuteert in Yash Raj productie

Yash Raj Films (YRF) gelooft sterk in het concept van het stimuleren van nieuw talent. In de laatste jaren zagen we onder andere Anushka Sharma en Meiyang Chang debuteren in een YRF film. En onlangs gaf het productiebedrijf de filmindustrie één van de meest getalenteerde nieuwkomers van het jaar: Ranveer Singh. 

In 2011 staat de volgende debutante alweer klaar. Parineeti Chopra speelt één van de hoofdrollen in de Yash Raj productie Ladies Vs Ricky Bahl, geregisseerd door Maneesh Sharma (Band Baaja Baaraat).

Parineeti Chopra is het nichtje van actrice Priyanka Chopra. Ze is al meer dan een jaar werkzaam bij YRF op de afdeling Marketing en Communicatie. 

Verpletterende auditie
Chopra kreeg de eenmalige kans om auditie te doen voor de film en maakte ze hiermee een verpletterende indruk op zowel regisseur Maneesh Sharma als producent Aditya Chopra. Zij waren er beide van overtuigd dat zij de juiste persoon is voor de rol als één van de dames die ten prooi valt aan de gladde praatjes van Ricky Bahl.

“Parineeti gaf fenomenale auditie. Ik twijfelde geen moment en had mijn keus gemaakt. Sterker nog, toen ik aan het script werkte, had ik haar in gedachten”, aldus Sharma.

Enthousiaste nieuwkomer
Ook Chopra tekende net als de meeste debutanten van YRF een 3-filmdeal, waarvan de eerste dus is getiteld Ladies Vs Ricky Bahl. De opgewonden nieuwkomer twitterde het goede nieuws: “Ik ben zo zo zoooo enthousiast met mijn 3 film deal van YRF en hoop dat alles goed gaat met mij:):). Dank u allen voor de lieve wensen.”

Ook Priyanka Chopra reageerde blij op het nieuws. “Parineeti is mijn nichtje. Ik ben blij dat ze een contract heeft gekregen bij YRF.”

Ladies Vs Ricky Bahl heeft in de hoofdrollen Ranveer Singh en Anushka Sharma, die we vorig jaar samen zagen in YRF’s Band Baaja Baaraat.

De opnames gaan begin april van start en de film staat gepland voor een release op 9 december 2011, hetzelfde weekend waarin Band Baaja Baaraat werd uitgebracht.

Lees ook:Exclusieve video: Aadat Se Majboor (Ladies vs Ricky Bahl)
Lees ook:Exclusieve trailer: Ladies vs Ricky Bahl (9 december 2011)
Lees ook:Video: Thug Le (Ladies vs Ricky Bahl)
Lees ook:Ranveer Singh: “Ik ben Aditya Chopra voor eeuwig dankbaar”
Lees ook:The making of Band Baaja Baaraat (10 december 2010)

Eén reactie op “Nichtje Priyanka Chopra debuteert in Yash Raj productie

  1. Malika

    Zo nog meer familie van Priyanka :P
    Ik ben benieuwd naar de film :)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.