Red Chillies en Sony Playstation komen met Ra.One videogame

Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) werkt samen met Red Chillies Entertainment om een Ra.One videogame te maken voor de Playstation. Binnenkort ben jij dus  G.One of Ra.One. Wie wil jij zijn: Shah Rukh Khan of Arjun Rampal?
De videogame- versie van de film heet Ra.One – The Game en is exclusief ontwikkeld voor de belangrijkste PlayStation platforms van PS2 en PS3 (via PSN te downloaden).

Prequel
Het spel dient bijna als een prequel van de film om de sleutelfiguren en hun verschillende superpowers te introduceren. Het verhaal van de game is bedacht door Shah Rukh Khan, zodat er een intrinsiek verband is tussen het spel en de film.

Onder leiding van de SCEE team in Londen en in nauwe coördinatie met het Red Chillies team voor film karakteriseringen en VFX, wordt het spel lokaal ontwikkeld in Mumbai door Trine Games.

Ra.One heeft de juiste mix voor PS-game
PlayStation-manager Atindriya Bose zei: “We hebben altijd al Bollywood willen toevoegen op de PlayStation-platforms om het Indiase publiek aan ons te binden. Ra.One heeft de juiste mix van actie-, omgeving-en verbeelding die nodig is om een ​​goede PlayStation-game te maken. En met Shah Rukh Khan enorme passie en kennis van PlayStation-games, hebben we een zeer unieke kans om een ​​geweldig spel uit te brengen.”

Ra.One of G.One?
Het spel geeft spelers de gelegenheid om in de huid te kruipen van de belangrijkste personages uit de film: Ra.One of G. One. Afgezien van deze twee,  worden ook  andere belangrijke personages opgenomen in het spel.

De personages zijn nauw gerepliceerd op looks en animatie en er wordt gebruik gemaakt van de daadwerkelijke voice-overs van Shah Rukh Khan en Arjun Rampal.

Met zes unieke personages en meer dan 20 speelomgevingen uit het Ra.One Universum, heeft de game multi-player actie niveaus, inclusief een robuuste set van diverse game-modus opties. Het laat gamers deelnemen aan oneindig aantal uitdagende wedstrijden.

Ra.One – The Game verschijnt eind september op de Indiase markt. De film staat gepland voor wereldwijde release op 26 oktober en is geregisseerd door Anubhav Sinha.

Lees ook:BollywoodBlog Exclusief: Shah Rukh Khan over Ra.One Playstation game
Lees ook:Saif Ali Khan wil PS2 game van Agent Vinod uitbrengen
Lees ook:Foto’s en Video’s: Presentatie Ra.One – The Game
Lees ook:Exclusief: Eerste foto’s Ra.One Game
Lees ook:Trailer: Freaky Ali (9 september 2016)

Eén reactie op “Red Chillies en Sony Playstation komen met Ra.One videogame

  1. Malika

    Ik ben benieuwd! Als hij leuk is, ga ik hem wel halen. Haha vooral als SRK en Arjun de voice overs doen :D

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.