BollywoodBlog Exclusief: Shah Rukh Khan over Ra.One Playstation game

Tijdens het Incredible India festival stond acteur Shah Rukh Khan op het podium voor een interactieve sessie met zijn fans. Iedereen mocht vanalles aan hem vragen en ook ik kreeg de kans om hem een vraag te stellen. De vraag ging over de Ra.One Playstation Game.

Onlangs vertelde Bollywood Blog dat Sony Playstation en Red Chillies Entertainment de handen ineen slaan om een game te ontwikkelen bij de langverwachte film Ra.One. Ik vroeg Shah Rukh Khan hoe het nou zat met die game.

Houd Twitter in de gaten
“Ra.One is de eerste Indiase film waar een Playstation game voor wordt ontwikkeld. Het is een vechtspel. Er zitten ook vrouwelijke personages in, we hebben bijvoorbeeld een goede Kareena en een slechte Kareena. Het is een erg interessant spel. Ik zag er gisteren nog foto’s van. Ik zal wat foto’s op Twitter zetten, dan kun je ze ook zien.”

Game ligt ook in de winkels
De media meldden dat het spel alleen via download beschikbaar zal zijn, maar Khan ontkent dit, als ik hem ernaar vraag. “Het is een complete set en zal ook verkrijgbaar zijn in de winkels. Ik wil hem in september releasen. Als alles goed verloopt, vindt de release plaats in Berlijn. En als het mogelijk is dan zou ik ook graag terug naar Nederland komen om het spel hier uit te brengen.”

SRK verbaasd
Ik bedank hem voor de vraag en Khan wilt weg, maar bedenkt zich en stelt mij een vraag. “Ik wist niet dat meisjes ook van Playstation hielden?” Ik vertel hem dat ik inderdaad van gamen houd. En hij geeft mij het volgende antwoord: “Fantastisch! Jij bent het soort meisje waar ik van houd.”

Lees ook:Exclusief: Eerste foto’s Ra.One Game
Lees ook:Red Chillies en Sony Playstation komen met Ra.One videogame
Lees ook:Foto’s en Video’s: Presentatie Ra.One – The Game
Lees ook:Saif Ali Khan wil PS2 game van Agent Vinod uitbrengen
Lees ook:BollywoodBlog Exclusief: Arjun Rampal niet in Ra.One promos tot oktober

0 reacties op “BollywoodBlog Exclusief: Shah Rukh Khan over Ra.One Playstation game

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.