Aftab Shivdasani in vervolg 1920

Aftab Shivdasani, die het laatst te zien was in de komedie Bin Bulaye Baarati heeft zijn eerste horrorfilm getekend. Het betreft het vervolg op de succesvolle film 1920 van Vikram Bhatt en is getiteld 1920-Evil Returns. Bhatt’s voormalige assistent-regisseur, Bhushan Patel, zal dit tweede deel regisseren. De film wordt geproduceerd door ASA Films.

Shivdasani en Bhatt hebben samengewerkt in acht films, waaronder de hits Kasoor en Awara Paagal Deewana.

Shivdasani heeft zich in zijn hele carrière nog nooit gewaagd aan een horrorfilm. De acteur maakte de aankondiging van zijn eerste horrorfilm op Twitter:  “Vikram Bhatt is iemand van wie ik veel heb geleerd over acteren en misschien nog belangrijker: als een mens .. iemand met wie ik in mijn carrière het meest heb samengewerkt – 8 films tot nu toe.  En ik ben erg enthousiast om aan te kondigen dat we binnenkort onze 9e film samen gaan maken, namelijk het vervolg op zijn 1920 …getiteld 1920-Evil Returns. Het is mijn eerste horror film en er het wordt geregisseerd door de zeer getalenteerde Bhushan Patel.  Een geweldige cameraman met een groot oeuvre.”

De opnames gaan op 1 oktober van start en de film wordt in zijn geheel opgenomen in Zweden. 1920-Evil Returns staat gepland voor een release in februari 2012.

Lees ook:Nieuwe start voor Aftab Shivdasani?
Lees ook:Songpromo: Apnaa Mujhe Tu Lagaa (1920 Evil Returns)
Lees ook:1920: Evil Returns heeft niets te maken met 1920
Lees ook:Trailer: 1920 Evil Returns (2 november 2012)
Lees ook:Release Ishkq in Paris uitgesteld

Eén reactie op “Aftab Shivdasani in vervolg 1920

  1. Cynthia

    Geweldige combinatie: de veelzijdige sporty guy Aftab Shivdasani & Vikram Bhatt (staat bekend om zijn sterke beeld/geluidseffecten.)
    Goede entertainment….Ik kijk er naar uit! :)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.