1920: Evil Returns heeft niets te maken met 1920

Wanneer je de bioscooptrailer van 1920: Evil Returns bekijkt, zie je veel overeenkomsten met 1920 en dan hebben we het niet alleen over het paard en wagen. Producent en filmmaker Vikram Bhatt zegt dat 1920: Evil Returns ‘uniek is’.

“Wanneer je besluit om een vervolg te maken dan moet niet alleen het verhaal anders zijn, maar ook je acteurs. Eigenlijk zou niets hetzelfde moeten zijn, behalve de naam.”

“En aangezien wij besloten hebben om door te gaan met de trend van vervolgfilms hebben wij 1920 een vervolg gegeven. 1920: Evil Returns heeft echter niets te maken met het eerste deel en is een unieke film,” aldus de producent tijdens een persconferentie.

Comeback voor Aftab?
Voor acteur Aftab Shivdasani is 1920:Evil Returns een soort van comeback, aangezien wij hem de laatste jaren vrij weinig in actie hebben gezien. “Ik weet niet of ik het een comeback zou noemen. Ik wachtte eigenlijk op de juiste film en die heb ik gekregen. Als dat betekent dat dit mijn comeback is, dan is het mijn comeback. Mij maakt het niet uit, zolang de film maar goed is.”

1920: Evil Returns, met in de hoofdrollen Aftab Shivdasani, Tia Bajpai en Vidya Malvade, staat gepland voor een release op 2 november.

Lees ook:Nieuwe start voor Aftab Shivdasani?
Lees ook:Songpromo: Apnaa Mujhe Tu Lagaa (1920 Evil Returns)
Lees ook:Aftab Shivdasani in vervolg 1920
Lees ook:Trailer: 1920 Evil Returns (2 november 2012)
Lees ook:Release Ishkq in Paris uitgesteld

Eén reactie op “1920: Evil Returns heeft niets te maken met 1920

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.