Jodi Breakers kopie van Franse film?

De eerste trailer van de film Jodi Breakers lijkt wel erg veel gemeen te hebben met de Franse romantische komedie Heartbreakers uit 2010, met in de hoofdrollen Romain Dupris en Vanessa Paradis. 

Ook de Indiase distributeur van deze Franse film, die binnenkort in India wordt uitgebracht, ziet gelijkenissen tussen beide films en is van mening dat Jodi Breakers een remake is. “Ik was zeer verrast toen ik de promo van Jodi Breakers zag. Het lijkt op een remake”, aldus Avinash Jumani.

De gelijkenis
In Heartbreakers starten een broer en zus een bedrijf dat zich specialiseert in het verbreken van relaties. Ze worden ingehuurd door een rijke man om het huwelijk van zijn dochter te voorkomen. Het enige probleem is dat ze slechts een week hebben om dit te doen.

Ook in Jodi Breakers zien we hoe Madhavan en Basu relaties verbreken. Ze laten zelfs zien hoe beide hun visitekaartjes uitdelen en mensen erop wijzen dat ze te allen tijde contact met hun kunnen opnemen indien zij gebruik willen maken van deze service.

Universal beslist over juridische acties
De distributeur is niet in staat om zelf juridische actie te ondernemen. “Dat is niet aan mij. Ik distribueer de film alleen. De rechten liggen bij Universal. En voor zover ik weet hebben zij deze aan niemand verkocht. Regisseur Karan Johar had wel enige interesse getoond, maar ik weet niet zeker of hij de rechten heeft gekocht. Het hangt helemaal af van Universal of zij stappen willen ondernemen of niet. ”

Hij voegt toe dat het echter toeval is dat beide films rond dezelfde tijd in de bioscopen verschijnen, maar zegt wel blij te zijn dat Jodi Breakers later verschijnt. “Het zal onze film niet beïnvloeden, want deze verschijnt volgende week al”, aldus Jumani.

Heartbreakers

Jodi Breakers

Lees ook:Madhavan: “Jodi Breakers is geen kopie”
Lees ook:Video: Kunwara Hoon Kunwara (Jodi Breakers)
Lees ook:Trailer: Jodi Breakers (24 februari 2012)
Lees ook:MNIK breekt record K3G in Engeland
Lees ook:Pyaar Ki Pungi een kopie van Iraans nummer?

0 reacties op “Jodi Breakers kopie van Franse film?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.