Madhavan: “Jodi Breakers is geen kopie”

Op 12 januari kwam het nieuws naar buiten dat de nieuwe film van R. Madhavan en Bipasha Basu, getiteld Jodi Breakers, een kopie is van de Franse film Heartbreakers.

Acteur Madhavan is op zijn allerminst niet gecharmeerd van deze plagiaat-beschuldigingen.

“Laat ze eerst ons script maar eens lezen en ons wijzen op maar enige gelijkenis. Ik daag ze uit om te bewijzen dat we ook maar één frame hebben gekopieerd”, zegt Madhavan.

Jodi Breakers is geregisseerd door Ashwini Chaudhary en vertelt het verhaal van twee mensen die hun beroep ervan maken om relaties van anderen te verbreken en uiteindelijk zelf verliefd op elkaar worden.

Team Heartbreakers weigert geheimhoudingsdocumenten te tekenen
De twijfels over de originaliteit van Jodi Breakers kwam pas nadat de Indiase distributeur van Heartbreakers zijn eigen twijfels uitte tegenover de media. De makers van Jodi Breakers hebben het team van Heartbreakers uitgenodigd, mochten zij enige twijfel hebben, om het script te komen lezen mits zij een geheimhoudingsplicht ondertekenen. Het team van Heartbreakers weigert de documenten te ondertekenen.

“We hebben hen herhaaldelijk verzocht om een Non-Disclosure Agreement (NDA) te ondertekenen en ons script te lezen. Waarom zijn ze niet op onze uitnodiging in gegaan? Als ze ook maar één gelijknis vinden, zullen wij doen wat nodig is”, aldus de acteur.

Onderbouw je bezwaar
“Het feit is dat er geen overeenkomsten zijn tussen onze films, met uitzondering van de titel. En misschien zijn zij zich daar ook wel van bewust. Waarom is het toch iedere keer opnieuw wanneer de promo’s van een film uitkomen, ook direct mensen met beschuldigingen beginnen? Onderbouw je bezwaar, alsjeblieft.”

Lees ook:Jodi Breakers kopie van Franse film?
Lees ook:Video: Kunwara Hoon Kunwara (Jodi Breakers)
Lees ook:Trailer: Jodi Breakers (24 februari 2012)
Lees ook:“Rahman’s Hosanna is onacceptabel”
Lees ook:“Er is niets mis met het gebruik van het woord Hosanna”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.