John Abraham en Shoojit Sircar werken aan nieuwe voetbalfilm

johnabraham_600x450Na de succesfilms Vicky Donor en Madras Café slaan John Abraham en Shoojit Sircar opnieuw de handen ineen. En wel met een film over voetbal, de sport waar beide heren niet genoeg van kunnen krijgen. Zal de film zorgen voor een hattrick, het derde succes op rij?

De film, geschreven door Soumik Sen (regisseur Gulaab Gang), is gebaseerd op een waargebeurd historisch verhaal over een wedstrijd die meer dan 100 jaar geleden werd gespeeld.

Mohun Bagan
In 1911 werd voetbalclub Mohun Bagan het eerste Indiase team die de prestigieuze IFA-Shield won door het blanke East Yorkshire Regiment te verslaan. Interessant feit: Het blanke team speelde met laarzen en shorts, het Indiase team op blote voeten en dhotis.

De voorbereidingen voor de opnames zijn in volle gang. Sircar: “Toen ik het script naar John stuurde, wist ik gewoon dat hij het geweldig zou vinden. We beginnen volgend jaar met de opnames.”

Innovatief
Ronnie Lahiri van Rising Sun Entertainment voegt toe: “Na Vicky Donor en Madras Cafe willen we de samenwerking met John voortzetten en frisse, innovatieve films maken. We maken in India weinig sportfilms en deze komt rechtstreeks uit de geschiedenisboeken.”

Door Warsha Narain

Lees ook:John Abraham’s 1911 is een combinatie van Lagaan en Chak De India
Lees ook:Shoojit Sircar boos op producenten Vicky Donor
Lees ook:Trailer: Vicky Donor (20 april 2012)
Lees ook:Fan vraagt John Abraham om zijn sperma
Lees ook:Video: John Abraham in promotionele video Vicky Donor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.