Shoojit Sircar boos op producenten Vicky Donor

Regisseur Shoojit Sircar is blij dat Barfi! als India’s officiële inzending voor de Oscars is gekozen, maar uit ook zijn woede naar de producenten van zijn film Vicky Donor, omdat deze niet eens is ingezonden als nominatie.

Blij
“Ik ben heel blij voor Ranbir Kapoor, Anurag Basu en het hele team van Barfi!, dat deze film is geselecteerd voor de Oscars. Gefeliciteerd!”, zegt Sircar in een interview.

Teleurgesteld
Voor de meeste filmliefhebbers kwam het afgelopen zaterdag als schok dat de film Vicky Donor niet eens in de lijst stond van mogelijke kanshebbers. Regisseur Sircar was hier niet van op de hoogte en is teleurgesteld in de producenten van de film.

“Echter, wat Vicky Donor betreft, ben ik zeer teleurgesteld en boos dat de producenten deze film niet eens hebben ingezonden. Het was een van de meest originele concepten van het jaar”, voegt hij toe. “Ik was in shock toen de jury vertelde dat zij de film niet hadden ontvangen. Dit toont hun minachting voor een film die hen niet alleen commercieel succes gaf, maar ook lof van critici.”

Eros Entertainment en John Abraham zijn de producenten van de film over spermadonatie, die wereldwijd veel lof kreeg voor de manier waarop een taboe bespreekbaar werd gemaakt.

“Bij deze wil ik alle regisseurs waarschuwen. Het is je eigen taak om je film te volgen. De reactie van het publiek en recensenten zijn voor mij belangrijker dan commercieel succes. Ik hoop van harte dat ERos deze fout in de toekomst niet meer begaat”, aldus een zeer ontmoedigde Sircar.

Lees ook:Regisseur Vicky Donor verbaasd over succes
Lees ook:Trailer: Vicky Donor (20 april 2012)
Lees ook:TOIFA nominaties
Lees ook:John Abraham en Shoojit Sircar werken aan nieuwe voetbalfilm
Lees ook:Winnaars Colors Screen Awards

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.