First look: Mausam (22 juli 2011)

Met de tekst: “Een tijdloos liefdesverhaal” introduceert Pankaj Kapur ons aan de film die, naar verluidt, één van de meest romantische films van de komende jaren moet zijn.

De posters van Mausam, met in de hoofdrollen Shahid Kapoor en Sonam Kapoor, hebben een koninklijke uitstraling en doen je denken aan de film 1942 – A Love Story. De twee affiches zijn slim ontworpen in warme en koude kleuren, in overeenstemming met het Mausam thema. 

De film wekt veel nieuwsgierigheid op bij het publiek en de fans kunnen niet meer wachten om te zien wat de regisseur met de film heeft gedaan. 

Shahid vliegt met F-16
Shahid Kapoor onderging een zware training voor zijn rol als F-16 piloot. Kapoor werd onlangs de eerste acteur ter wereld die een F-16 straaljager mocht besturen tijdens een Aero Show.  De acteur mocht 4 uur voor de vlucht geen enkele vloeistof drinken en mocht 16 uur van te voren niets eten, met uitzondering van twee chocoladerepen voordat hij ging vliegen.”

Mausam is het regiedebuut van Pankaj Kapur. Het is ook voor het eerst dat vader en zoon samen aan een film hebben gewerkt.  Vader Pankaj is zeer trots op zoon Shahid en noemt hem de verrassing van het jaar.

Mausam staat gepland voor release op 22 juli 2011.

Lees ook:Shahid en Sonam samen in Mausam
Lees ook:Trailer: Rabba (Mausam)
Lees ook:Shahid’s halfzus maakt filmdebuut met Shandaar
Lees ook:Exclusieve trailer: Mausam (16 september 2011)
Lees ook:Mausam geen remake van Top Gun

Eén reactie op “First look: Mausam (22 juli 2011)

  1. Malika

    Ziet er veelbelovend uit. Ben benieuwd :)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.