Mausam geen remake van Top Gun

shahid2De opnames voor het regiedebuut van Pankaj Kapoor zijn nog niet eens begonnen en de film krijgt het nu al zwaar te verduren in de media. Volgens diverse geruchten schijnt Mausam een remake van de Tom Cruise film Top Gun te zijn. Shahid Kapoor reageert woedend op de berichten.

Mausam
Kapoor is niet blij met de vergelijking die door de media wordt gemaakt. “Ik wou dat de media wat respect toonde voor mijn vader als persoonlijkheid in deze industrie. Mausam lijkt helemaal niet op de film Top Gun van Tom Cruise.”

De reden voor de vergelijking is de rol van Shahid Kapoor, die net als Tom Cruise in Top Gun de rol van luchtmacht officier zal vertolken. “De enige overeenkomst is mijn beroep en dat betekent niet dat de films exact hetzelfde zijn. Mijn vader heeft een origineel verhaal geschreven.”

Respect voor vader
Pankaj Kapoor is al meer dan 25 jaar actief in de filmindustrie en heeft altijd origineel werk afgeleverd. “Dat is de reden dat mijn vader maar in 35 films heeft geacteerd ondanks alle lof die hij krijgt. Denk je echt dat zijn eerste film als regisseur dan een remake zou zijn van een andere film?”, aldus een woedende Shahid.

Vrije tijd
Shahid heeft nu twee maanden de tijd om zich voor te bereiden op de rol in Mausam. Hij zal  zich naast het acteren ook  bezighouden met diverse pre-productiewerkzaamheden voor het opstarten van de opnames. Mausam is de enige film die Shahid heeft getekend voor dit jaar. “Deze film moet ik in één schema, aan één stuk door kunnen voltooien. Momenteel heb ik geen ruimte om mij te richten op andere projecten.” Volgens Shahid is zijn personage en de film een dusdanige uitdaging voor hem dat hij zich in zijn vrije tijd ook bezighoudt met zijn karakter.

Of Mausam dit jaar in de bioscopen verschijnt is vooralsnog onduidelijk, maar in april kunnen we Shahid wel zien in Paathshaala. Ook de lang vertraagde Milenge Milenge verschijnt in april en in juni wordt Badmaash Company verwacht.  

Genoeg Shahid Kapoor dus dit jaar!

Lees ook:Shahid en Sonam samen in Mausam
Lees ook:First look: Mausam (22 juli 2011)
Lees ook:Trailer: Rabba (Mausam)
Lees ook:Exclusieve trailer: Mausam (16 september 2011)
Lees ook:Gefeliciteerd Shahid Kapoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.