First Look: Amitabh Bachchan in The Great Gatsby

De trailer van Baz Luhrmann’s The Great Gatsby verschijnt later vandaag online. Maar hier is alvast de eerste foto van Amitabh Bachchan in de rol van Meyer Wolfsheim aan tafel met acteurs Leonardo DiCaprio en Tobey Maguire.

Cameo?
Volgens Bachchan is zijn rol niets meer dan een cameo en toch schijnt hij prominent aanwezig te zijn in de eerste trailer van de film. Op zijn blog schreef hij zelfs dat het ging om “slechts een scène als een vriendelijk gebaar.”

Verder vertelt Bachchan dat regisseur Luhrmann de acteur een bezoekje bracht tijdens zijn prive-bezoek aan India in 2010. Vervolgens werd hij in 2011 door hem gebeld en kreeg hij het aanbod voor deze rol. Uiteraard volgt dan de vraag waarom Luhrmann nu voor Big B heeft gekozen. “Dat is een vraag die jullie beter aan hem kunnen stellen”, is dan ook het gepaste antwoord van de acteur.

De scene uit de still
In deze specifieke scene introduceert Jay Gatsby (DiCaprio) de jonge Nick Carraway (Maguire) voor aan Meyer Wolfsheim (Bachchan). Wolfsheim is een berucht figuur die met trots hun aandacht vraagt ​​voor zijn manchetknopen, gemaakt van menselijke kiezen. Wolfsheim, een beruchte gokker, claimt verantwoordelijk te zijn voor het bepalen van de winnaar van de 1919 Baseball World Series.

Lees ook:Leonardo DiCaprio: Mr. Bachchan is indrukwekkend en een gentleman
Lees ook:Amitabh Bachchan deelt ‘The Great Gatsby’ ervaring
Lees ook:Manoj Bajpayee gaat internationaal?
Lees ook:Weekspecial: Bollywood over Beauty – Abhishek Bachchan
Lees ook:Arjun Rampal: “Een van mijn favoriete scenes is niet opgenomen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.