Amitabh Bachchan deelt ‘The Great Gatsby’ ervaring

Amitabh Bachchan, die zijn Hollywooddebuut maakt in Baz Luhrmann’s bewerking van de klassieker The Great Gatsby van auteur F. Scott Fitzgerald, is verheugd om deel uit te maken van dit project.

De 69-jarige is op dit moment in Sydney, Australië, voor de opnames. “Ik ben momenteel in Sydney voor de opnames van Baz Luhrmann’s The Great Gatsby met in de hoofdrollen Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire en Carey Mulligan en een tal van meest vooraanstaande acteurs van over de hele wereld”, schreef Bachchan. Hij omschrijft de ervaring als ‘ongelooflijk’.

“Het is geweldig om geassocieerd te mogen worden met een productie die naar mijn mening en beperkte ervaring kan worden omschreven als ongelooflijk”, schreef de acteur op zijn blog.

Bachchan voelt zich geïnspireerd door de gedetailleerde productie. “Het hoge niveau van management, oog voor elk detail en correctheid is geweldig. En waarom ook niet”, voegt hij toe. “Wanneer er ooit wordt verwezen naar de inhoud van dit literaire werk in film, dan is het van groot belang om de details correct te hebben, en sowieso dient het als eerbetoon aan de auteur.”

Over de cast wil hij het volgende kwijt. “Het is een eer om mij in zo’n prachtig gezelschap te bevinden. Ik kan alleen maar zeggen dat ook al ben ik de leeftijd van het leren en ervaring opdoen allang voorbij, er is nog zoveel stof waarmee we ons kunnen voeden.”

Nou, U bent nooit te oud om te leren, toch Mr. Bachchan?

Lees ook:First Look: Amitabh Bachchan in The Great Gatsby
Lees ook:Leonardo DiCaprio: Mr. Bachchan is indrukwekkend en een gentleman
Lees ook:“Werken met Bachchan is speciaal”
Lees ook:Manoj Bajpayee gaat internationaal?
Lees ook:Karan Johar creëert 200 banen in Sydney

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.