Gul Panag vraagt om meer jongeren in Indiaas parlement

gul_panag_rannActrice Gul Panag zegt bezorgd te zijn over India. Dit in tegenstelling tot haar personage in de film Rann. Ze zegt ondermeer dat er een eerlijke vertegenwoordiging van jongeren in het Indiase parlement moet zijn.

In Rann speelt Panag een ambitieuze reclamemaker. “Mijn personage is van mening dat het Indiase rechtssysteem slecht is en dat het een verspilling van tijd is om tegen machtige mensen in te gaan. De film vertegenwoordigd het denken van de hedendaagse jongeren. De jeugd wil niets weten van de manier waarop het land wordt geregeerd en staat onverschillig en apatisch tegenover India. Ze zijn egoïstischer geworden”, zegt de actrice.

Maar Panag lijkt in het dagelijks leven niets op haar personage uit de film. 
“We moeten beseffen dat het overgrote deel van de bevolking uit jongeren bestaat. En ik vind dat we een eerlijke vertegenwoordiging van hen in het parlement moeten hebben.”

Filmmaker Ram Gopal Verma probeert met Rann een poging te wagen om het conflict van tussen het bedrijfsleven, de regering en de media bloot te leggen.

Rann, met in de hoofdrollen Riteish Deshmukh, Amitabh Bachchan en Gul Panag, staat gepland voor een release op 29 januari.

Lees ook:Exclusieve Trailer: Rann (22 jan 2010)
Lees ook:Riteish stapt af van komedie-imago
Lees ook:Preview: Rann (29 januari 2010)
Lees ook:Kareena Kapoor zal fans shockeren
Lees ook:Bollywood reageert op wetsvoorstel: alcohol pas vanaf 25 jaar

0 reacties op “Gul Panag vraagt om meer jongeren in Indiaas parlement

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.