Riteish stapt af van komedie-imago

riteshinterview02Riteish Deshmukh maakt een draai van 360 graden. De jonge acteur die bekend staat om zijn komediefilms laat een hele andere kant van zichzelf zien in de film Rann.

In Rann is Deshmukh niet te zien als de jongeman die ons altijd aan het lachen maakt. “Na zoveel jaar van komedie kreeg ik deze prachtige rol in Rann aangeboden dat een serieuze kijk geeft op de wereld van media. Mijn personage is een idealist. Hij gelooft dat de journalistiek een verantwoordelijke baan is en dat je als journalist een bijdrage kan leveren aan de toekomst van je land. Iedereen zou zo’n rol aannemen.”

De acteur vertelt dat de rol niet veel anders is dan andere personages. “Het is een wat serieuzere rol, maar hij is geen complexe persoonlijkheid. Hij kan je buurman zijn of de jongen op je kantoor. Het enige probleem dat hij heeft is dat het leven het hem erg moeilijk maakt wanneer hij zijn recht probeert te halen. Maar hij zal op alle manieren bewijzen dat hij gelijk heeft.” 

Deshmukh hoopt dat het publiek de film zal waarderen. “Er is spanning en sensatie, maar ook drama. Het is een typisch product van Ram Gopal Varma.”

‘Rann- A News Story’, belooft een realistisch beeld te vertonen van de hedendaagse Media en de praktijken achter de schermen.
 
Volgens Ram Gopal Varma maakt het niet uit hoe machtig mensen zijn. “Aan het eind van de dag zijn het ‘mensen’. En mensen hebben te maken met onzekerheden, hun ego, jaloezie en dilemma’s.” 
 
Rann verschijnt vandaag wereldwijd in de bioscopen.

Lees ook:Exclusieve Trailer: Rann (22 jan 2010)
Lees ook:Gul Panag vraagt om meer jongeren in Indiaas parlement
Lees ook:The Attacks of 26/11 richt zich op gebeurtenissen in nacht van aanslagen
Lees ook:Preview: Rann (29 januari 2010)
Lees ook:Exclusief! Trailer: Bhoot Returns (12 oktober 2012)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.