Omi Vaidya wordt kieskeurig, wil zinvolle rollen

omivaidya3Omi Vaidya is een druk baasje – volgt dagelijks  twee uur lang Hindiles om zijn Hindi te verbeteren, presenteert een reality show en krijgt diverse aanbiedingen voor films. De Indiaas-Amerikaanse acteur, beter bekend als Chatur Ramalingam van 3 Idiots, heeft geen haast om veel films te doen en zegt dat hij ze zorgvuldig wil  selecteren.

“Ik ben erg kieskeurig als het gaat om het aanbod van films die ik krijg.  Ik wil alleen goede rollen, goede verhalen die een goede boodschap overbrengen op het publiek”, zegt Vaidya.

Momenteel heeft hij voor twee films getekend, de romantische komedie Dil Hai Toh Baccha Ji van regisseur Madhur Bhandarkar en de remake van de Hollywoodhit The Italian Job van regisseurs Abbas-Mustan.

Korte Bio
Vaidya groeit op in Joshua Tree in Yucca Valley, Californië en begint op zijn zesde met acteren. Na het afronden van zijn studies en het doen van een cursus aan de New York University, is hij te zien in Amerikaanse series als Arrested Development, E-mail Monitoring en Fun Run. Maar zijn grote doorbraak komt met de blockbusterhit 3 Idiots van regisseur Raju Hirani. Het succes van de film geeft Vaidya’s carrière de push die het nodig had.

Hoge verwachtingen
Vaidya zegt dat hij blij is dat de Indiase filmindustrie en het publiek zijn talent heeft erkent. “Het voelt prettig als mensen je talent erkennen. Het is geweldig, omdat je er zo hard voor werkt. Ik weet zeker dat jullie allemaal ook zo hard werken, maar wanneer iemand zegt: ‘Ik heb je column gelezen en ik vond het leuk, dat je je dan ook goed voelt.’ Dus in dat opzicht is het zeer verheugend.”

“En nu zijn de verwachtingen erg hoog. Dit betekent dat ik twee keer zo hard zal moeten werken om aan die verantwoordelijkheid en de verwachtingen te kunnen voldoen.”

Chhote Ustaad
Vaidya is zeer enthousiast over de realityshow Chhote Ustaad, die hij sinds 24 july presenteert. Hij zegt dat de show hem een kans geeft om zijn ware zelf te onthullen.”Je ziet hier meer van de echte Omi. Ik zal mijn ’goede’ Hindi met me meenemen. Ik ben spontaan op het podium en kijk er naar uit om het leuk te hebben met de kinderen en de juryleden. Dat is ook wat je kan verwachten,” zegt Vaidya.

“Ik geniet van het presenteren want je krijgt een onmiddellijke reactie van het publiek op je grappen. Je hebt een directe verbinding met je publiek. Daar houd ik wel van. Ook is er veel angst in combinatie met plezier en dat brengt een hoop entertainment met zich mee, ” aldus Vaidya.

Lees ook:Omi Vaidya gaat Chhote Ustaad presenteren
Lees ook:Omi Vaidya krijgt hoofdrol in The Italian Job remake
Lees ook:Exclusieve trailer: Omi Vaidya: Big in Bollywood
Lees ook:Rani enthousiast over Dil Bole Hadippa
Lees ook:Big in Bollywood naar Film Festival Japan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.