Rani enthousiast over Dil Bole Hadippa

Op 18 september verschijnt de film Dil Bole Hadippa eindelijk in de bioscopen. De film heeft in de hoofdrollen Shahid Kapur en Rani Mukherjee. Na een lange rustperiode is Rani weer helemaal terug en dit keer als man.

Mukherjee is zeer tevreden over de film. “Het was ontzettend leuk om aan de film te werken. Ik heb een leuke tijd gehad met Shahid en de gehele crew.”

In Dil Bole Hadippa zien we Rani voor het eerste als man én als vrouw. “Het was moeilijk om mij in te leven in de rol van een man, maar na een tijdje ging het mij wel makkelijk af. Ik ben erachter gekomen dat het makkelijker is om een man te zijn,” vertelt ze lachend.

De komende jaren wil Rani zich bezig houden met haar werk. Er gingen eerder geruchten over haar huwelijk met producent en regisseur Aditya Chopra, maar Mukherjee denkt nog niet aan trouwen. “Ik wil de komende drie jaar nog hard werken en mijn fans blij maken met goede films.”

Mukherjee is positief over haar carrière, ondanks alle kritiek van de laatste jaren. Ze gelooft niet in het plaatsen van acteurs en actrices in de nummer één positie. Dat werkt alleen bij mensen die erin geloven, volgens haar. “Ik geloof in mezelf en de rollen die ik neerzet. Ik probeer mezelf keer op keer opnieuw te ontdekken als een actrice en buitenstaander. Daarom hecht ik veel waarde aan uitdagende rollen.”

Op dit moment is Mukherjee werkloos, maar geeft aan dat ze zeer graag met regisseurs als Vishal Bharadwaj, Imtiaz Ali en Anurag Basu zou willen werken.

Lees ook:Theatrical Trailer ‘Dil Bole Hadippa’
Lees ook:Sikh gemeenschap uit ontevredenheid over ‘Dil Bole Hadippa’
Lees ook:Rani kruipt uit haar schulp
Lees ook:Duitsers stemmen massaal op Dil Bole Hadippa als Beste Film 2009
Lees ook:Review: Dil Bole Hadippa (18 september 2009)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.