“Madhuri Dixit is de vrouwelijke Michael Jackson”

Hij houdt van haar sierlijkheid, haar precisie en haar bewegingen. Choreograaf Remo D’Souza, die de overleden King of Pop Michael Jackson aanbid, zegt dat Madhuri Dixit de vrouwelijke Michael Jackson is. 

D’Souza zit samen met Dixit in de jury van het programma Jhalak Dikhla Jaa en is helemaal idolaat van de actrice. “Ik ben altijd een grote fan geweest van Madhuri. Ik houd van bijna al haar liedjes en haar dansstijl is gewoon onvergelijkbaar. De huidige groep van actrices komt niet eens in de buurt van haar manier van dansen en haar gezichtsuitdrukkingen. Ze is zo flexibel, dus emotioneel gezien - voor mij, is zij een Lady Michael Jackson”, zegt D’Souza in een interview.

De beste leerschool: een combi van MJ en MD
D’Souza heeft leren dansen door goed te kijken naar de videoclips van Michael Jackson. Hij probeerde de dancemoves zo exact mogelijk na te bootsen. Maar daarnaast probeerde hij ook de danspasjes van Madhuri Dixit uit. “Heel lang geleden moest ik een meisje trainen voor een wedstrijd. Ik heb toen alle pasjes uit het nummer Ek Do Teen geleerd, om het vervolgens aan dat meisje te leren. Ze was geweldig in dat nummer, maar mijn favoriete liedje van haar is ‘Humko Aaj Kal Hai’ uit de film Sailaab“, zegt hij.

Madhuri ontmoeten mislukte altijd
Toen de choreograaf voor het eerst naar Mumbai kwam wilde hij Madhuri Dixit maar al te graag ontmoeten. Hij ging naar filmstudio’s, screenings, opnames en noem maar op, maar liep haar altijd mis. En nu al die jaren later deel hij samen met haar hetzelfde platform. “Het is echt ongelooflijk. Al die jaren probeer ik haar te ontmoeten. En dan wordt Jhalak mij aangeboden. Toen ik hoorde dat Madhuri deel uitmaakte van de jury was ik verkocht. Dit was mijn grote kans”, aldus D’Souza.

Remo’s wens
Nu heeft de hip-hop specialist nog één wens: Hij wil Madhuri Dixit en Hrithik Roshan samen zien swingen op zijn choreografie uiteraard.  “Er zijn niet veel acteurs die goed kunnen dansen. Hrithik Roshan’s dansstijl sluit volledig aan bij de mijne… hij is de beste danser van zijn generatie. Ik denk dat dat wel een mooi plaatje wordt.”

Als Remo D’Souza dit voor elkaar krijgt, gaat niet alleen zijn droom in vervulling, maar hij maakt dan ook de droom van vele fans waar.

Lees ook:Prabhu Deva: “MJ was mijn inspiratie”
Lees ook:Ook Madhuri Dixit-Nene twittert
Lees ook:Shahid’s eerbetoon aan Michael Jackson
Lees ook:Tribute aan Michael Jackson
Lees ook:Video: Hamari Atariya Pe ( Dedh Ishqiya)

0 reacties op ““Madhuri Dixit is de vrouwelijke Michael Jackson”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.