Ook Madhuri Dixit-Nene twittert

Ook Madhuri Dixit-Nene heeft eindelijk toegegeven aan de Twittergekte. De actrice plaatste op 27 november haar eerste bericht op de microblogsite. 

“Voor al mijn fans, heb ik besloten om eindelijk toe te treden tot Twitter. Love, Madhuri.”

Hrithik Roshan introduceert de ‘Dancing Queen’
De echte commotie ontstond echter pas op 1 december toen acteur Hrithik Roshan haar aanwezigheid op Twitter groots aankondigde. ”Mensen!! Laten we allemaal de enige echte @MadhuriDixit1 welkom heten op Twitter! Twitter maakt kennis met een echte schoonheid. Welkom! Love & respect! 

Vanaf het moment dat de 43-jarige actrice terugkeerde naar India als jurylid te verschijnen in het dansprogramma Jhalak Dikhlaja werd zij herhaaldelijk gevraagd waarom zij niet te vinden was op sociale netwerksites zoals Facebook en Twitter. ”Iedereen stelt mij dezelfde vraag. Maar ik heb eerst alle valse accounts laten verwijderen totdat ik zelf kon toetreden,” antwoordde Dixit.

Dixit wil via Twitter in contact komen en blijven met al haar fans en uiteraard ook haar collega’s van wie ze een ongelooflijk warm en overweldigend welkom ontving.

Actrice Dia Mirza: “Ik ben een bewonderaar van deze dame! Haar glimlach zegt naar de hel met de duisternis, ik breng het licht! Madhuri Dixit! Big shoutout.”

Dixit heeft na haar eerste bericht van 27 november nog niets van zich laten horen, maar heeft in de afgelopen dagen al meer dan 14.000 volgers.

Lees ook:Exclusieve foto’s: Madhuri Dixit onthult wassenbeeld in Londen
Lees ook:Madhuri Dixit speelt hoofdrol in Dedh Ishqiya
Lees ook:“Madhuri Dixit is de vrouwelijke Michael Jackson”
Lees ook:Actrices uit Bollywood – Madhuri Dixit
Lees ook:Madhuri Dixit komt met eigen website

0 reacties op “Ook Madhuri Dixit-Nene twittert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.