Imran Khan heeft geen bezwaar tegen Indiase Brokeback Mountain

Imran Khan is er klaar voor om een ​​homoseksueel personage te spelen in een Indiase versie van Brokeback Mountain. Dat zegt de acteur in een interview met Bombay Dost, het eerste legale homoblad in India.

“Indiase Brokeback Mountain? Waarom niet?”
Khan zegt daarin dat hij er geen bezwaar tegen heeft om een homoseksueel personage te spelen.  Op de vraag wat zijn reactie zou zijn wanneer hem een Indiase versie van Brokeback Mountain zou worden aangeboden zegt hij: “Natuurlijk, waarom niet! Als een acteur ben ik altijd op zoek naar de kans om een interessant personage te spelen.”

Zeer gevleid met stempel als homo-icoon
Hij voegde eraan toe dat hij gevleid was om te worden bestempeld als een homo-icoon en zegt: “Hoewel ik mij zeer zeker zeer gevleid voel om bestempeld te worden als homo-icoon,  heb ik het gevoel dat het niet iets is dat ik heb verdiend. Ik ben wel altijd een voorstander geweest van homorechten en nog steeds, maar de waarheid is dat ik niet echt iets belangrijks heb kunnen doen of iets heb kunnen betekenen voor deze gemeenschap. Er zijn veel mensen die deze eer meer verdienen dan ik.”

Lees ook:Preview: Dunno Y Na Jaane Kyun (29 oktober 2010)
Lees ook:Ranbir Kapoor wil slechterik spelen
Lees ook:Dunno Y.. acteur heeft gemengde gevoelens over debuut
Lees ook:Shah Rukh Khan revealed
Lees ook:Pyaasa in top tien meest romantische films door Time Magazine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.