Akshay Kumar zal alleen nog Hindi spreken

Acteur Akshay Kumar zal in de toekomst alleen nog maar Hindi spreken. Dat zei hij tijdens de muziekpresentatie van zijn nieuwste film Desi Boyz. De reden voor deze beslissing is dat de acteur zich zeer ongemakkelijk voelt als hij Engels spreekt en hiermee zijn slechte Engelse spreekvaardigheid te verbergen.

Kumar heeft onlangs aangekondigd dat hij alleen zal converseren in de nationale taal – Hindi. “Ik ben een Desi Boy uit Delhi en ik ben trots op wie ik ben en op mijn roots. Mijn fans houden van mij, omdat ik met ze spreek in hun eigen taal. Ze voelen zich verbonden met mij, omdat ik hen herinner aan hun roots. En daarom heb ik besloten om gewoon mezelf te zijn.”

Promotiestunt
Terwijl hij zegt dat hij het spreken van de Engelse taal volledig zal opgeven, hebben marketingguru’s hier een hele andere kijk op. “Het is gewoon weer een goede promotietruc om die film te verkopen. De film heet niet voor niets Desi Boyz. En heel toevallig kwam dat ook voor in de eerste zin van zijn uitleg.”

Gemakzucht
Daarnaast is de media ervan overtuigd dat het ook gewoon gemakzucht is van de acteur. Kumar schijnt vaak niet te weten hoe hij iets in het Engels moet verwoorden. Een journalist die hem regelmatig spreekt is verbaasd, maar wel blij dat hij het lef heeft om dit toe te geven.

Kumar zei namelijk het volgende:”Ik voel me altijd zeer ongemakkelijk wanneer ik Engels moet spreken. Ik realiseerde mij dat mijn fans van mijn Hindi-dialogen houden. En waarom zou ik moeten spreken in een taal waarin ik mij ongemakkelijk voel? Uiteindelijk is succes dat je je comfortabel voelt en jezelf bent. En dat doe ik bij deze.”

Of dit werkelijk een promotiestunt is of dat de acteur serieus is, merken we vanzelf na de release van zijn film Desi Boyz. De acteur is op Twitter in ieder geval nog altijd actief in het Engels.

Lees ook:Exclusieve video: Desi Boyz promotie begint met dance-off
Lees ook:Preview: Desi Boyz (25 november 2011)
Lees ook:Akshay Kumar en John Abraham na zes jaar opnieuw samen in komedie
Lees ook:Saif Ali Khan: “Ik studeerde dag en nacht Hindi”
Lees ook:Recensie: English Vinglish (5 oktober 2012)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.