Riya Sen: “Bollywood Striptease is de waarheid”

Onfatsoenlijke voorstellen zijn de norm in de Hindi filmindustrie. Dit beweert auteur Neeta Shah in haar nieuwe boek Bollywood Striptease.  En actrice Riya Sen bevestigd de uitspraak en onthult dat ook zij dergelijke ervaringen heeft gehad.

Oneerbare voorstellen
“Dit boek heeft alles en ik ben van mening dat hetgeen wat zij heeft geschreven waar is. Mijn carriere is heel anders verlopen, omdat ik niet zo ambitieus ben. Maar ik heb wel veel oneerbare voorstellen meegemaakt, direct en indirect,”  aldus de 31-jarige actrice tijdens de boekpresentatie in Mumbai.

De actrice voegt toe dat de keus per individu verschilt. “Het hangt allemaal af van het individu. Het gaat erom wat jij wilt. Ik heb mijn eigen beslissingen genomen en daar ben ik blij mee,” voegt ze eraan toe.

Effect van geruchten op levensstijl
Sen, die zelf ooit in de problemen raakte dankzij een MMS-schandaal, zegt zich niet druk te maken over geruchten. “Ik heb weleens interviews gelezen van mezelf waarin de journalist mij citeert met een quote die niet van mij afkomstig is. Het gaat soms zelfs zo ver dat zij mij citeren, terwijl ik niet eens met die journalist heb gesproken. Maar ik ga er niet om huilen of ervan weglopen. Ik ga verder met mijn leven, mijn werk en mijn vrienden. Op een gegeven moment raak je er aan gewend. Dus geruchten hebben geen invloed op mij of mijn levensstijl.” 

Riya Sen, dochter van actrice Moon Moon Sen, begon haar filmcarriere met de film Style in 2001. Daarna was ze te zien in onder andere Dil Vil Pyar Vyar, Jhankaar Beats en Shaadi nr. 1. De 31-jarige Sen is momenteel bezig met de opnames van Krrish 3, waarin ze de vriendin van Vivek Oberoi speelt.

Lees ook:Shilpa Shetty: “Huidige levensstijl oorzaak toename kankerpatiënten”
Lees ook:Asin: “Boeken zijn mijn beste vrienden”
Lees ook:The Making of 3 Idiots als boek verkrijgbaar
Lees ook:Shilpa Shetty voorlopig niet in films
Lees ook:Uma Thurman wil naar Bollywood

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.