Parineeti Chopra: “Ik haatte acteurs en acteren”

ParineetiChopraParineeti Chopra haatte acteurs en acteren. Dit onthult de 24-jarige actrice in een interview.

Chopra was aanvankelijk helemaal niet geïnteresseerd in Bollywood en had ook weinig respect voor acteurs. “Ik haatte acteurs en acteren. Ik vond het maar hersenloos werk.”

Auditie
De destijds 22-jarige dame wilde weten waar nu al die heisa over ging en deed auditie.

“Van de een op de andere dag deed ik een auditie en Maneesh (Sharma) wilde mij voor de film Ladies vs Ricky Bahl. Adi (Aditya Chopra) zag een auditie van mij, waarvan ik niet eens wist dat dat een auditie was, en was het eens met Maneesh. Dat is mijn verhaal.”

Pas nadat Chopra zelf aan het werk ging als actrice realiseerde zij zich hoe moeilijk dit werk is. “Niet iedereen kan voor de camera staan en zijn of haar emoties en gevoelens blootleggen. Dat is waarom goede acteurs zo gewild zijn.”

Recessie gaf mij een nieuwe carrière
Ze voegt toe dat haar beslissing om te gaan acteren niets te maken had met het succes van haar nicht Priyanka Chopra. “Mijn beslissing had niets met haar (Priyanka Chopra) te maken. Ik wilde mijn hele leven al bankier worden en daar heb ik ook voor gestudeerd.”

“Ik studeerde en werkte in Engeland, maar door de recessie waren er te weinig banen beschikbaar. Ik besloot om een paar maanden naar India te komen. Het plan was om na de recessie weer terug te keren om verder te studeren of op zoek te gaan naar een baan.”

Selectief
Chopra is momenteel een van de meest gevraagde actrices in Bollywood. Voor haar werk in Ishaqzaade ontving ze vele awards, waaronder de National Award, en veel lof. Ze zegt ook zeer selectief wanneer het gaat om de scripts die ze krijgt, want ze wil niet dienen als decoratie.

“Ik ben erg selectief. Ik heb een goede keuze gemaakt met films als Ladies vs Ricky Bahl en Ishaqzaade, waarvoor ik veel waardering heb gekregen. Ik wil geen overhaaste beslissingen nemen en een film kiezen om er leuk bij te lopen of te werken met een ster.”

“Ik wil rollen doen waarvoor ik veel research moet doen. In mijn volgende films, of het nu gaat om Shuddh Desi Romance, Hasee Toh Phasee, Kill Dil of Habib Faisal’s volgende film, hebben mijn personages inhoud.”

Chopra’s volgende release is Shuddh Desi Romance en deze film staat gepland voor een release op 6 september.

Lees ook:Nichtje Priyanka Chopra debuteert in Yash Raj productie
Lees ook:Exclusieve video: Aadat Se Majboor (Ladies vs Ricky Bahl)
Lees ook:Win een CD van Ladies vs Ricky Bahl
Lees ook:Video: Digitale Poster en Teaser Shuddh Desi Romance (13 september 2013)
Lees ook:Weekspecial: Alle ogen gericht op ‘star kids’ – Parineeti Chopra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.