Shah Rukh Khan toegetreden tot virtuele ranglijst van beroemdheden

Shah Rukh Khan is toegetreden tot de virtuele ranglijst van internationale beroemdheden als Tom Hanks, Cristiano Ronaldo, Jim Carrey en Enrique Iglesias. 

Khan is het eerste Indiase lid van een speciale website die beroemde persoonlijkheden voorziet van een gemeenschappelijk platform waar ze kunnen twitteren en praten met fans op Facebook etcetera.

Alleen voor beroemdheden
De website, genaamd Whosay.com, richt zich op populaire sporters, artiesten, sterren, worstelaars over de hele wereld. De sociale media service is bedoeld voor deze bekende persoonlijkheden zodat zij op een makkelijke manier in contact kunnen komen met hun fans op verschillende netwerksites.

Internationale beroemdheden die actief gebruik maken van Whosay zijn Tom Hanks, Jim Carrey, Cristiano Ronaldo, Enrique Iglesias, Steve Martin, Kevin Spacey, John Cusack en Keith Urban.

“Whosay is een VIP-service voor beroemdheden. Het geeft beroemdheden een nieuwe controle over hun aanwezigheid op sociale media. Als je iemand ziet posten via Whosay, weet je dat het authentiek is. ”

Whosay goes India
Na Los Angeles, New York en Londen besloot Whosay de dienst te lanceren in India, en wie beter dan Shah Rukh Khan om de service in India te introduceren. “Shah Rukh Khan is één van de acteurs die wereldwijd is uitgegroeid tot een ware bekendheid. En daarom is besloten om hem vorige maand uit te nodigen om gebruik te maken van dit platform.”

Naast foto en video hosting omvat de dienst geautomatiseerde auteursrecht-branding en een eigen mobiele applicatie waarmee de sociale media updates gemakkelijk kan worden gecontroleerd.

Bekijk Shah Rukh Khan’s eerste videoboodschap aan zijn fans.

Shah Rukh Khan on WhoSay

Lees ook:Sunidhi Chauhan zingt met Enrique Iglesias
Lees ook:Amitabh Bachchan aan de lijn hebben? Dat kan!
Lees ook:Cliptip: Enrique Iglesias & Sunidhi Chauhan – Heartbeat (Song promo)
Lees ook:Katrina Kaif is gevaarlijkste celeb
Lees ook:Slapeloze nachten voor Bollywood?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.