Paa in Guinness Book of Records

PaaNa lovende recensies mag de film Paa straks nog een eer in ontvangst nemen. De makers van Paa zijn bezig om de film een vermelding in het Guiness Book of World Records te geven als enige film in de wereld waarin vader en zoon voor een film de rollen eens hebben omgedraaid.   

Paa is ook de enige film in de wereld waarin een 67-jarige acteur in de huid kruipt van een 12-jarige jongen en een 31-jarige actrice de rol een moeder vertolkt aan een 67-jarige acteur.

Vreemde casting?
Regisseur Balki is verbaasd en gelukkig tegelijk wanneer hij hoort van deze ongekende gebeurtenis. “Tijdens het casten en de opnames heb ik eigenlijk nooit nagedacht of dit een unieke castingstap is. Alleen de mensen om mij heen waren zich bewust van de eigenaardige casting. Voor mij waren Amitabh Bachchan, Abhishek Bachchan en Vidya Balan de enige die ik in gedachte had voor deze film, maar nu zie ook ik dat de casting eigenlijk exceptioneel is. Dus ik ben erg blij met de plannen om Paa in het  Guinness Book  of World Records te krijgen”, aldus een gelukkige regisseur.

De nodige stappen zijn al gezet en Balki wil ervoor zorgen dat Paa in verschillende categorieen wordt genoteerd.

Lees ook:Guinness Book of Records zoekt Sonu Nigam
Lees ook:Indiase filmmakers klaar om 20 records te verbreken
Lees ook:Amitabh Bachchan als debutant
Lees ook:Weekspecial: Bollywoodsterren en hun huizen
Lees ook:Karan Johar: “Hrithik Roshan in Agneepath remake”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.