Priyanka is ‘Kamini’ in Saat Khoon Maaf

priyankachopra SKMVan Kaminey naar ‘Kamini’. Priyanka Chopra waagt zich na Aitraaz en Yakeen opnieuw aan een rol waarin ze haar donkere kanten kan vertonen.

De opnames voor de film Saat Khoon Maaf van regisseur Vishal Bharadwaj zijn in volle gang. Na Kaminey is dit de tweede keer dat Bharadwaj gekozen heeft om Chopra de vrouwelijke hoofdrol in zijn film te vervullen. En dit is niet zomaar een rol.

Veelzijdig
priyankachopra SKM 2Priyanka Chopra is misschien wel de meest veelzijdige actrice in de Indiase filmindustrie en dat bewijst ze keer op keer. Of het hier gaat om haar twaalf personages uit What’s Your Rashee, haar rol in Don of de sexy zakenvrouw uit Aitraaz, met Chopra weet je dat je voor een aangename verrassing komt te staan. In Saat Khoon Maaf speelt zij de echtgenote van zeven mannen.

Het verhaal
priyankachopra SKM 3Saat Khoon Maaf
is gebaseerd op het korte verhaal Sussanna’s Seven Husbands van schrijver Ruskin Bond.  In dit verhaal trouwt de hoofdpersoon met zeven mannen en vermoord ze ook allemaal.

Volgens Chopra is dit haar zwaarste rol ooit. “De rol vreet me mentaal helemaal op. Ik ben compleet verdwaald, maar het is wel spannend.”

De zeven echtgenoten
Wie zijn de zeven echtgenoten dan?  De rol van oudste echtgenoot gaat naar Naseeruddin Shah en de jongste echtgenoot wordt gespeeld door zijn zoon Vivaan Shah. Daar tussenin vinden we John Abraham, Irrfan Khan, Neil Nitin Mukesh, Annu Kapoor en een Russische acteur van wie de naam nog niet is genoemd.

Helaas moeten we nog even wachten op de release, want de film zal hoogstwaarschijnlijk pas volgend jaar in de bioscoop te zien zijn.

Lees ook:Exclusieve trailer: 7 Khoon Maaf (18 februari 2011)
Lees ook:“7 Khoon Maaf is een sinistere komedie”
Lees ook:Priyanka Chopra viert 28ste verjaardag op Phuket
Lees ook:Priyanka Chopra geeft voorkeur aan negatieve rollen
Lees ook:Anushka Sharma draait door

0 reacties op “Priyanka is ‘Kamini’ in Saat Khoon Maaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.