Shruti Haasan is bijna blind

shruti-hassan-1aShruti Haasan is een jonge, fitte dame, maar geeft toe één probleem te hebben. Haar gezichtsvermogen is zeer zwak en ze is sterk afhankelijk van brillen en contactlenzen voor haar visie.

Haasan, dochter van acteur Kamal Haasan en actrice Sarika, had vorige week een slechte dag dankzij haar zwakke gezichtsvermogen.

“Zonder mijn bril ben ik bijna negentig procent blind. Ik kan niet eens iets zien dat 2 cm bij mij vandaan ligt”, zegt de 24-jarige op haar Twitterpagina.  “Meestal feliciteer ik of groet ik mensen niet, als ik ze niet zie…. want dan krijg je natuurlijk de daarop volgende verontschuldigingen etc”, voegde ze eraan toe.

“Gisteren heb ik de verkeerde persoon gefeliciteerd! Daarna liep ik tegen een glazen deur! Alles was een enorme blur … en dat is geen goed gevoel kan ik je vertellen! Lang leve de contactlenzenen en brillen.”

Shruti, die is ook een zanger, maakte vorig jaar haar debuut met de film Luck tegenover Imran Khan, en is volgend jaar te zien zijn in Madhur Bhandarkar’s Dil Hai Toh Bachcha Ji. Ze werkt tevens aan een Tamil-project.

Lees ook:Vermeende stalker Shruti Haasan opgepakt
Lees ook:Shruti Haasan ontkent bewering verdachte
Lees ook:Shruti Hassan aangevallen door stalker
Lees ook:Achala Sachdev overleden
Lees ook:Exclusieve trailer: Vishwaroop (13 juli 2012)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.