Shruti Haasan ontkent bewering verdachte

shruti_hassan_hd-wallpaper-3565463Actrice Shruti Haasan ontkent dat haar vermeende stalker, geïdentificeerd als Ashok Shankar Trimukhe, haar benaderde voor een baan voor zijn broer. Trimukhe werd afgelopen zaterdag gearresteerd voor stalken en huisvredebreuk.

De 27-jarige, dochter van veteraan acteurs Kamal Haasan en Sarika, deed aangifte tegen de stalker nadat hij op 19 november haar huis probeerde binnen te dringen. Ze slaagde erin om de deur dicht te slaan.

De politie bekeek de videobeelden van het gebouw en ging op zoek naar de man. De stalker claimt dat hij haar niet bang wilde maken en dat hij haar wilde benaderen om een baan voor zijn broer te vragen. Echter, nog voordat hij iets kon zeggen sloeg de actrice de deur dicht.

Ernstig misdrijf
Haasan ontkent de bewering van de man. “Deze man heeft noch mij noch mijn personeel ooit op de set benaderd voor een baan. Had hij dit gedaan dan hadden we dit netjes kunnen afhandelen.”

“Als alleenstaande vrouw in Mumbai zie ik dit als een zeer ernstig misdrijf dat iemand naar mijn huis komt en probeert binnen te dringen. Ik vertrouw erop dat de politie van Mumbai weet hoe ze dit moeten afhandelen.”

De verdachte is onder andere gearresteerd op grond van paragraaf 354 (mishandeling) en 453 (huisvredebreuk).

Lees ook:Vermeende stalker Shruti Haasan opgepakt
Lees ook:Shruti Hassan aangevallen door stalker
Lees ook:Anonieme tip leidt tot arrestatie inbrekers
Lees ook:Shruti Haasan is bijna blind
Lees ook:Slachtoffer Shiney Ahuja ontsnapt aan aanklacht wegens meineed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.