De volgende ‘Kapoor’ klaar voor carrière in Bollywood

aarmaan_jainArmaan Jain, de jongste zoon van Reema Jain (dochter van Raj Kapoor), deelt missschien niet de Kapoor achternaam, maar hij komt natuurlijk wel uit hetzelfde schuitje. Jain is de volgende Kapoor die we binnenkort op het witte doek kunnen zien schitteren.

De 19-jarige is gestopt met zijn universitaire opleiding in Engeland
om zijn acteerdroom te verwezenlijken. Zijn familie steunt hem volledig bij deze beslissing. 

De jongeman is net als zijn neef Ranbir alvast achter de schermen begonnen. Hij werkte onder andere mee als assistent op de sets van My Name is Khan. Daarnaast volgde Jain een acteercursus op de toneelschool van Anupam Kher, An Actor Prepares. Jain: “Werken onder leiding van Karan Johar is een zeer leerzame ervaring en de school van meneer Kher heeft mij geholpen om mij open te stellen.”

Hoe zit het met zijn neef Ranbir en nicht Kareena? Die zouden hem ook van velen tips kunnen voorzien. “Ik ben meer opgegroeid met Ranbir en wij zitten ook iets dichterbij qua leeftijd. Kareena en ik verschillen 12 jaar van elkaar, en hebben nooit genoeg tijd met elkaar kunnen doorbrengen.”

De volgende ‘Showman’
Jain droomt ervan om net als zijn opa Raj Kapoor een echte ‘showman’ te worden. Hij denkt erover om zich in te schrijven bij een filmacademie. “Ik wil heel graag acteren. Maar ik weet ook zeker dat ik later films wil gaan regisseren.”

Voor Jain is er altijd maar één rolmodel geweest en dat was zijn grootvader, Raj Kapoor. Hij vindt het jammer dat hij zijn opa nooit heeft gekend. De enige manier waarop hij hem een beetje leert kennen is via zijn films.

Lees ook:Kareena Kapoor praat mond voorbij over relatie Ranbir-Katrina?
Lees ook:Barfee drijft hoofdrolspelers uit elkaar
Lees ook:Shammi Kapoor overleden
Lees ook:Rishi Kapoor trots op zoon Ranbir
Lees ook:“Kajol en Kareena waren mijn eerste en laatste keus”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.