Kareena Kapoor praat mond voorbij over relatie Ranbir-Katrina?

kwk Kareena RanbirTerwijl Ranbir Kapoor en Katrina Kaif er alles aan doen om hun relatie te verbergen, praat Kareena Kapoor haar mond voorbij tijdens de tweede aflevering van Koffee with Karan. 

Neef en nicht Kapoor zijn voor het eerst samen in een talkshow te zien en Kareena grijpt haar kans om haar neef’s relatie met Katrina te bevestigen.

Het begint met een onschuldige vraag van Kareena aan haar neef. “Houdt je van Katrina?” Ranbir antwoordt: “Ik hou van Kareena….” waarop Kareena vrijwel direct reageert met “Je hoeft er alleen maar een T tussen te plakken…”

Schoonzus Katrina
Tijdens de beroemde ‘rapid-fire round’, waarin vragen op de gasten worden afgevuurd en zij deze zo snel mogelijk moeten beantwoorden, vraagt presentator Karan Johar aan Kareena met welke vrouw zij een ‘relatie’ zou willen indien zij lesbisch zou zijn. Het antwoord luidde: “Ik zou mij het meest comfortabel voelen met mijn schoonzus, dus ik zeg Katrina Kaif.”

Bruiloft
Kareena plaagde haar neef ook over de bruiloft. “Ik heb mijn kleding al klaar en ben druk bezig met het oefenen van de danspasjes van Sheila Ki Jawaani en Chikni Chameli……” waarop Ranbir alleen maar vraagt: “Gratis toch?”

Bekijk de promo op onze Facebook-pagina!

Doet Kareena dit voor de kijkcijfers of is het gewoon leuk om neef Ranbir op nationale televisie te pesten?

Koffee with Karan, met Ranbir Kapoor en Kareena Kapoor, is aanstaande zondagavond om 21:00u te bekijken op Star World. De kijkers in Nederland moeten een week wachten. Wij krijgen aanstaande zondag op Star Plus de aflevering te zien met Salman Khan.

kwkKareena Ranbir1

Lees ook:Foto’s: Shahid Kapoor en Priyanka Chopra op de bank bij Karan Johar
Lees ook:Salman Khan: “Ik blijf uit de buurt van mijn exen”
Lees ook:First Look: Dit seizoen bij Koffee with Karan (1)
Lees ook:De volgende ‘Kapoor’ klaar voor carrière in Bollywood
Lees ook:Kapoor: “Saif is de juiste man voor mij”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.