Aishwarya Rai Bachchan wil eigen kledinglijn

Terwijl de meeste actrices op enig moment in hun leven nieuwe zakelijke mogelijkheden ontdekken als producent (Lara Dutta, Ameesha Patel, Sushmita Sen), of een restaurant beginnen (Katrina Kaif, Bipasha Basu, Shilpa Shetty), heeft Aishwarya Rai Bachchan andere plannen. Zij wilt een eigen kledinglijn. 

Een paar jaar geleden werd de actrice door een aantal modehuizen in het buitenland benaderd om het gezicht van hun merk te worden, of geassocieerd te worden met hen op een bepaald niveau, maar ze was bedankte vriendelijk voor dit aanbod. Nu zijn enkele grote namen uit Europa bezig om te kijken of een eventuele partnership mogelijk is.

Joint venture of zelf aan de slag?
Het is echter onduidelijk of Rai zal gaan voor een joint venture of  dat ze besluit haar eigen kledinglijn te starten. Ze heeft al jaren plannen om een exclusieve kledinglijn te beginnen welke ze wereldwijd wil introduceren. Of het prêt of haute couture, Indiaas of Westerse kleding zal gaan is vooralsnog onduidelijk.

Rai bevestigt haar plannen. “Ik loop al jaren rond met plannen in mijn hoofd. Misschien wordt het tijd dat ik nu eindelijk eens begin aan de realisatie van deze plannen.  Ik wil altijd mijn honderd procent geven aan alles wat ik doe. Er gebeurde zoveel in mijn leven, dat ik deze plannen helaas op een laag pitje moest zetten.”

En als we de laatste geruchten mogen geloven is Rai benaderd door maar liefst 15 internationale topontwerpers uit Londen, New York en Italië.

Zodra er meer bekend is over de kledinglijn, lees je dit natuurlijk op Bollywood Blog.

Lees ook:“God zal de juiste man voor mij vinden”
Lees ook:Priyanka Chopra inspireert tienermeisjes samen met UNICEF
Lees ook:Priyanka Chopra, nu ook te vinden op YouTube
Lees ook:Column: Zelfmoordepidemie…?
Lees ook:Aamir Khan neemt een break

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.