Priyanka Chopra niet comfortabel met naaktheid in films

Hoewel ze vele gedurfde personages op het witte doek heeft geportretteerd zegt actrice Priyanka Chopra dat ze niet comfortabel is met naaktheid in films. 
De 28-jarige, die in films als Andaaz, Aitraaz en Fashion te zien was in nogal seksueel getinte scènes zegt dat ze nooit uit de kleren zou gaan voor een film.

“Naaktheid is iets waar ik mij niet comfortabel bij voel. Zelfs als ik de meest complexe, rare en ranzige personages moet spelen. Ik wil dat mijn ouders ook gewoon mijn films kunnen bekijken. Ik moet gewoon met hen kunnen zitten en de film kunnen kijken.”

In Saat Khoon Maaf ging de actrice wel een stap verder dan in haar eerdere films. “Hier werd de gedachte van de kijker gestuurd door het publiek te laten denken dat er meer is dan wat er werkelijk werd getoond.  En dat is esthetisch goed gedaan,” aldus Priyanka, die deel uitmaakte van een jeugdforum georganiseerd door MTV.

De actrice voegt echter toe dat ze het niet erg zou vinden om een vrouw te kussen op het witte doek, als dat zou moeten. “Als het een rol was die ik echt heel erg graag wil doen, dan zou ik het zeker overwegen, maar voor nu is dat niet van toepassing. En btw een voorwaarde om die scene te doen is dat mijn tegenspeelster wel sexy moet zijn.”

Lees ook:Parineeti Chopra onzeker over gewicht
Lees ook:Zanger Jay Sean wil acteren
Lees ook:Shahid en Priyanka samen in Kunal Kohli’s film
Lees ook:Actrices uit Bollywood – Konkona Sen Sharma
Lees ook:Katrina Kaif: “Bollywood is een harde wereld”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.