Aditya Raj Kapoor: “Mijn vader was een gelukkig en levendig persoon”

Shammi Kapoor, een veteraan van de Hindi cinema in de jaren 1950 en 1960, overleed zondagochtend in Mumbai op 79-jarige leeftijd.

Zoon Aditya Raj Kapoor beschrijft zijn vader Shammi Kapoor, die zondagochtend stierf als een “gelukkig en levendig persoon” en hoopt dat zijn fans zullen bidden dat zijn ziel in vrede mag rusten.

“Hij was een heel gelukkig en levendig persoon. Zijn leven was goed. Maar hij was onderging dialyses en stierf uiteindelijk aan de gevolgen van nierinsufficiëntie,” aldus Aditya, die aan de zijde van zijn vader stond toen hij zijn laatste adem uitblies.

“Hij was al enige tijd onwel … Bid voor hem dat zijn ziel in vrede mag rusten. Ik mis hem en ik weet dat u hem ook zult missen,” zei hij verslaggevers bij de Blue Heaven Society in Malabar Hill in het zuiden van Mumbai.

“Vandaag is het familiedag. Mensen zullen komen om hem zijn laatste eer te bewijzen. Morgenochtend rond 9 uur zullen we hem cremeren op de Ban Ganga begrafenisgrond,” zei Aditya.

Bollywoodacteurs die vanmorgen bij de Kapoors langs zijn geweest zijn Amitabh Bachchan, Anupam Kher, Imran Khan en zijn vrouw Avantika, Farah Khan en industrialist Anil Ambani aangekomen bij de Kapoor verblijfplaats heeft op het Blue Haven Society om hun laatste eer te bewijzen aan de vertrokken ziel.

Lees ook:Bollywood reageert op dood van Shammi Kapoor
Lees ook:Shammi Kapoor overleden
Lees ook:Foto’s: Bollywood bezoekt Kapoor familie
Lees ook:Vader Aamir Khan overleden
Lees ook:Acteur Ravi Baswani overleden

0 reacties op “Aditya Raj Kapoor: “Mijn vader was een gelukkig en levendig persoon”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.