Bollywood reageert op dood van Shammi Kapoor

Legende Shammi Kapoor overleed zondagochtend 14 augustus in het Breach Candy Hospital in Mumbai aan de gevolgen van nierfalen.

Kapoor stond vooral bekend om zijn rollen in de films Tumsa Nahin Dekha, Dil Deke Dekho, Junglee, Dil Tera Diwana, Professor, China Town, Rajkumar, Kashmir Ki Kali, Janwar, Teesri Mazil en An Evening in Parijs.

Bollywood reageert op de dood en brengt een eerbetoon aan de veteraan op Twitter.

Priyanka Chopra: Soms kan geen enkele hoeveelheid van vriendelijke woorden compenseren voor een verlies! Bhole baba ki jai Shammi Maharajji .. Hij was onze Guruji .. een groot verlies..

Deepika Padukone: Hij was een inspiratie niet alleen voor zijn stijl en de films die hij deed, maar ook voor de manier hoe hij in het leven stond … we zullen je missen oom Shammi … # RIP

Amitabh Bachchan: Shammi ji … Een heel leven vol optimisme en vrolijke geest, zorgzaam  en liefdevol naar alle … Nu opeens stil. De excentrieke en joie de vivre van de filmindustrie is verloren”

Karan Johar: Een van de mooiste en sterkste mannen die ik kende … we zullen je echt missen oom Shammi …. RIP ….

Riteish Deshmukh: RIP Shammi Kapoor-de meest stijlvolle acteur ooit-we houden van jullie en we zullen je missen.

Vishal Dadlani: Dhr Shammi Kapoor, RIP. U danced like nobody was watching”

Rajeev Masand: Jaren geleden, toen ik nog voor een krant werkte, moest Shammi Kapoor poseren in een Kerstmannenpak. Hij was onbevreesd, niet gauw verlegen.

Rajdeep Sardesai: De grote Shammi Kapoor is niet meer. Hij was echt de koning van de ‘hillstation’ romantiek!

Taran Adarsh: Mijn oprechte deelneming aan de familie van Shammi Kapoorji. Moge allen de kracht hebben om om te gaan met het verdriet. Moge zijn ziel in vrede rusten.

Farhan Akhtar: Mr. Shammi Kapoor. Never before – Never again. Thank you for the wonderful cinematic memories and life lessons. RIP.

Akshay Kumar: Live wire, flamboyant en legende zijn synoniemen voor Shammi Kapoor, de man die mij Yahoo liet schreeuwen iedere keer als ik hem op tv zag, We zullen u missen meneer, RIP

Preity Zinta: Voor mijn all time favourite Shammi kapoor, mijn jeugdliefde en mijn reden voor Yahoo.. Moge uw ziel in vrede rusten! U zult altijd in onze harten voortleven!

Ayesha Takia-Azmi: Net gehoord over het tragische verlies van de legendarische Shammi kapoor. Zeer triest. Moge zijn zienl in vrede rusten!

Siddharth: D grote man Shammi Kapoor heeft ons verlaten… Ontelbare films, een geweldig leven! Moge uw ziel in vrede rusten…

Shruti Hassan: RIP shammi kapoor.. Bedankt voor de herinneringen..

Dia Mirza: De meest gelukkige, liefdevolle, zorgzame man…U  heeft ons verlaten en laat ons achter met prachtige herinneringen…@shamsheraj RIP Shammi Kapoor love u forever

Anupam Kher: Shammi Kapoor ji was een van de jeugd-iconen uit de Indiase Cinema. Hij bevrijdde acteurs van het stereotype. Ik zal zijn stijl en inhoud missen.

Mahesh Bhatt: Het verhaal van Shammi Kapoor eindigt niet met zijn dood. Zijn films zullen ook de komende generaties nog betoveren!

Shekhar Kapur: De icoon Shammi Kapoor, die van grote invloed was op muziek, dans, is overleden….en laat een leeg gevoel/gat achter

Ranvir Shorey: RIP Shammi Kapoor, Superstar.

Rahul Khanna: Spijtig om te horen van het overlijden van Shammi Kapoor. Ik herinner mij dat ik hem niet al te lang geleden nog bij een workshop in een Apple-winkel heb gezien in New York City…vol van kinderlijke verwondering

De reacties blijven natuurlijk binnenstromen, dus dit bericht zal de hele dag worden geupdate met nieuwe reacties vanuit Bollywood!

Lees ook:Aditya Raj Kapoor: “Mijn vader was een gelukkig en levendig persoon”
Lees ook:“Ik zal de magie van Shammi Kapoor aan mijn zoons introduceren”
Lees ook:Acteur Ravi Baswani overleden
Lees ook:Vader Aamir Khan overleden
Lees ook:Acteur Nirmal Pandey overleden

0 reacties op “Bollywood reageert op dood van Shammi Kapoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.