Hrithik wil volkslied maken

India viert vandaag de 65ste verjaardag van de onafhankelijkheid van India. In het hele land worden feestelijkheden georganiseerd. 

Acteur Hrithik Roshan zegt: “Vandaag moeten we eensgezind zijn, ik hou van mijn land! Liefde zou niet moeten verdelen, maarhet moet ons altijd verenigen!”

One world
In dezelfde geest voegt hij toe: “Ik zou graag een volkslied willen maken met alle vlaggen van de wereld. Die film zou over de hele wereld in bioscopen worden afgespeeld voordat de film begint en alle mensen uit al die landen zouden dan staan voor elkaars vlaggen als ‘One World’. Kun je je voorstellen hoe dat ons zou verenigen! Kun je die trots zien? Hoe mooi zou dat zijn! ”

Wat zal de maatschappij zeggen?
Roshan zwelgt in het feit dat India onafhankelijk en progressief is, maar wat hem stoort is dat we niet vrij zijn in onze gedachten als individuen en de angst hebben om door anderen beoordeeld te worden. “Tolerantie en compassie naar onszelf en dan voor anderen is wat onze geest echt kan vrijmaken. Dat sluit schuldgevoelens, woede, spot en minderwaardigheid uit, zegt hij. “Tegenwoordig worden de meeste onder ons beheerst door een ander soort tirannie -. wat zal de maatschappij zeggen of denken.”

Hij benadrukt dat vrijheid de vrijheid is om gewoon jezelf te zijn. “We moeten onszelf herkennen, met al onze onvolkomenheden, en weten dat de rest ook precies hetzelfde is. We moeten liefde geven, leven en laten leven”, aldus Roshan.

Lees ook:Happy Independence Day India!
Lees ook:Salman Khan wil wereldrecord t-shirts scheuren verbeteren
Lees ook:Speech over vrijheid van Charlie Chaplin is wake-up call
Lees ook:Imran Khan: “Twitter zorgt voor verlies van individualiteit”
Lees ook:Video: Broken World (Salim-Sulaiman en Vishal Dadlani)

0 reacties op “Hrithik wil volkslied maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.