Wassenbeeld Kareena Kapoor onthuld op 27 oktober

Kareena Kapoor wordt deze week vereeuwigd in was. Het wassenbeeld van actrice Kareena Kapoor wordt op donderdag 27 oktober onthuld in het prestigieuze Madame Tussauds Museum in Blackpool. Uiteraard is de actrice aanwezig bij de onthulling.

“Het wassenbeeld is klaar en ze hebben mij al foto’s gemaild. Op 25 oktober vindt de première van Ra.One plaats in Londen. Na de première blijf ik in Londen voor de onthulling.” Naast de actrice zullen ook haar moeder en een goede vriendin van haar de onthulling bijwonen.

“We zijn zeer verheugd om het wassenbeeld van Kareena Kapoor in Blackpool te hebben naar onze andere geweldige wassenbeelden, die wij tevens die dag zullen onthullen. Het is een echte eer om haar hier te hebben en we zijn ervan overtuigd dat ook Engeland blij is om haar en haar wassenbeeld te zien”, aldus Sarah Laundy, Marketing Manager bij Madame Tussauds Blackpool.

Bollywoodtour
Het wassenbeeld van Kapoor is de nieuwste attractie van een gloednieuwe tentoonstelling van Bollywoodsupersterren, welke eind oktober van start gaat. De nieuwe tentoonstelling zal in 6 verschillende steden over de hele wereld te zien zijn.

Lees ook:Exclusieve foto’s: Kareena’s wassenbeeld
Lees ook:Kareena Kapoor vereeuwigd in was
Lees ook:Krijgt Kareena Kapoor een wassenbeeld?
Lees ook:Exclusieve foto’s: Madhuri Dixit onthult wassenbeeld in Londen
Lees ook:Foto’s: Hrithik Roshan’s wassenbeeld onthuld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.